Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nauka PHP
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Sunburn
Witam, zakupiłem książkę do nauki PHP => KLIK
Jestem zadowolony bo to kawał dobrej lektury ale nie o tym chciałem tu pisać......

do rzeczy.
Chciałem zrobić stronkę opartą o PHP i MySQL, w której byłby:
*system newsów z panelem admina
*możliwość dodawania komentarzy (tylko zalogowani userzy)
*rejestracja użytkowników itp.

Jak długo trzeba się uczyć PHP, żeby nie korzystac z gotowców tylko pisac samemu nawet te bardziej rozbudowane skrypty (np. wspomniany system newsów z administracją).
Jak to było w waszym przypadku?

Pozdrawiam
strife
Witam,

Pomijając fakt, że temat nie jest zgodny z zasadami forum Przedszkole, i kwalifikuje się tym do zamknięcia, odpowiem Ci na Twoje pytanie wyczerpująco. Na forum na które trafiłeś tematy dotyczące logowania, tworzenia różnych cms'ów, systemów komentarzy itp. są powtarzane codziennie. Teraz musisz tylko szukać interesujących Cię informacji, i w razie ew. problemów pisać na forum, a napewno Ci pomożemy.

Ile trzeba się uczyć? To jest sprawa indywidualna, bo każdy uczy się inaczej. Na Hydeparku z tego co pamiętam, ten temat był już wałkowany kilka razy.

Podsumowując szukaj, w razie problemów pisz na forum opisując swój problem. To w ile napiszesz taką stronę zależy tylko i wyłączenie od Twoich chęci i zaangażowania.

Zamykam.
(w razie wątpliwości PW)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.