Piszę skrypt i mam błąd i kombinuje chyba z 2 godziny i nic nie wymyśliłem, coś jest pewnie z instrukcjami warunkowymi.
Nie mogę doszukać się błędu. Oczywiście wiem, że forum nie słuzy do poprawiania składni ale będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
Błąd jest na linii 146 czyli pod koniec, tak jakby brakowało jednego } ale nie wiem. Z góry dziękuję
<?php require_once "funkcje.php"; pol_mysql(); if ($_SESSION['user']) { include "tabelaleft.php"; $pokazl = "SELECT bron, tarcza, czar, lvl, nbron, ntarcza, nczar, zloto, profesja, xy
FROM users WHERE login = '". $_SESSION['user'] ."'"; { $bron = $wiersz['bron']; $tarcza = $wiersz['tarcza']; $czar = $wiersz['czar']; $nbron = $wiersz['nbron']; $ntarcza = $wiersz['ntarcza']; $nczar = $wiersz['nczar']; $zloto = $wiersz['zloto']; $profesja = $wiersz['profesja']; $lvl = $wiersz['lvl']; $xy = $wiersz['xy']; } echo 'Kupując broń bez sprzedania starej, stracisz takową nie dostając za nią nic!<br>_____________________________________<br><br>'; if ($xy == 1 || $xy == 3) { if ($nbron != 'Drewniana różdżka') { if ($zloto >= 200) { mysql_query("UPDATE users SET nbron = 'Drewniana różdżka' WHERE login = '". $_SESSION['user'] ."'"); } else { echo 'Nie masz pieniędzy na zakup przedmiotu!<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="1;URL=wkostury.php">'; } } else { echo ' <form action="wkostury.php" method="POST"> <INPUT TYPE="hidden" name="drewnianarozdzka" value="1"> DREWNIANA RÓŻDŻKA<br>200zł, ATAK: 5 <input type="image" src="buttons/kup.png" border="0"> </form>'; } } } if ($nbron != 'Różdżka') { if ($zloto >= 500) { } else { echo 'Nie masz pieniędzy na zakup przedmiotu!<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="1;URL=wkostury.php">'; } } else { echo ' <form action="wkostury.php" method="POST"> <INPUT TYPE="hidden" name="rozdzka" value="1"> RÓŻDŻKA<br>500zł, ATAK: 13 <input type="image" src="buttons/kup.png" border="0"> </form>'; } } } if ($nbron != 'Kościana różdżka') { if ($lvl >= 4) { if ($zloto >= 2000) { } else { echo 'Nie masz pieniędzy na zakup przedmiotu!<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="1;URL=wkostury.php">'; } } else { echo ' <form action="wkostury.php" method="POST"> <INPUT TYPE="hidden" name="koscianarozdzka" value="1"> KOŚCIANA RÓŻDŻKA<br>2000zł, ATAK: 30 <input type="image" src="buttons/kup.png" border="0"> </form>'; } } } if ($nbron != 'Różdżka Ildara') { if ($lvl >= 7) { if ($zloto >= 4500) { } else { echo 'Nie masz pieniędzy na zakup przedmiotu!<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="1;URL=wkostury.php">'; } } else { echo ' <form action="wkostury.php" method="POST"> <INPUT TYPE="hidden" name="rozdzkaildara" value="1"> RÓŻDŻKA ILDARA<br>4500zł, ATAK: 80 <input type="image" src="buttons/kup.png" border="0"> </form>'; } } } if ($nbron != 'Eukanos') { if ($lvl >= 10) { if ($zloto >= 7000) { } else { echo 'Nie masz pieniędzy na zakup przedmiotu!<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="1;URL=wkostury.php">'; } } else { echo ' <form action="wkostury.php" method="POST"> <INPUT TYPE="hidden" name="eukanos" value="1"> EUKANOS<br>7000zł, ATAK: 150 <input type="image" src="buttons/kup.png" border="0"> </form>'; } } } } include "tabelaright.php"; } else { } ?>