No i jeśli to nienadwyręży Waszej cierpliwości do mnie to również prosił bym o jakiś prosty opisik dlaczego tak a nie inaczej.oczywiście wszystko dotyczy przyspieszenia działania skryptu.Z góry dziekiMateusz
<?php$sql = \"SELECT * FROM magazyn $where\";if ( !$result = mysql_query($sql) ) { error(__FILE__, __LINE__, $lang['error_magazyn_info'], $sql, mysql_error(), mysql_errno()); }while($row = mysql_fetch_array($result)){ $sql3 = \"SELECT * FROM kategorie WHERE id = '\".$row['kategoria'].\"'\"; if ( !$result3 = mysql_query($sql3) ) { error(__FILE__, __LINE__, $lang['error_magazyn_info'], $sql3, mysql_error(), mysql_errno()); } $row3 = mysql_fetch_array($result3); $sql2 = \"SELECT * FROM zamowienia WHERE login = '\".$_SESSION['login'].\"' AND id_m = '\".$row['id'].\"'\"; if ( !$result2 = mysql_query($sql2) ) { error(__FILE__, __LINE__, $lang['error_magazyn_info'], $sql2, mysql_error(), mysql_errno()); } $row2 = mysql_fetch_array($result2);}?>
nikt nie potrafi mi pomóc

jeśli nie ma przyjaznego opisu cachowania to przynajmniej uporządkujcie mi ten kod php i to opiszcie jak i dlaczego ??chyba ze to nie da sie inaczej napisać