Chciałem Ci napisać, że 5 minut googlowania, ale... nie znalazłem takiej strony, ku mojemu zdziwieniu

nawet w obcych językach chyba nic nie było (znaczy na pewno było, ale nie chciało mi sie szukac na 20 stronie wśród wyników

)
To, co wrzuciłeś, nie jest pełną listą przywilejów, ale to co ja Ci daję, też nią nie jest (zależy jeszcze, co traktować jako przywilej).
ALL - nie wiadomo, czy to przywilej, czy nie, zależy jak patrzeć

Jest równoznaczny z przywilejem ALL PRIVILEGES i oznacza nadanie użytkownikowi wszystkich przywilejów (występuje w poleceniu GRANT, które też jest przywilejem

).
Jego przeciwieństwem jest "przywilej" (?) USAGE, który oznacza nienadanie użytkownikowi żadnego przywileju (użytkownik z przywilejem USAGE może sie tylko zalogować i wylogować, a przywileje zazwyczaj nadaje mu się w tym czasie, ale to inna bajka - może przecież być potrzebny komuś użytkownik bez przywilejów, chociaż nie wiem do czego

)
ALL PRIVILEGES - patrz wyżej

ALTER - przywilej administracyjno-userski, pozwala na zmianę struktury istniejących już tabel, czyli dodawanie i usuwanie kolumn z tabel, zmianę nazw kolumn/tabel, zmianę typów danych w kolumnach, zezwala na używanie polecenia ALTER.
CREATE - przywilej administraycjno-userski, pozwala na tworzenie nowych baz i tabel, zezwala na używanie odpowiednio poleceń CREATE TABLE i CREATE DATABASE.
CREATE TEMPORARY TABLES - przywilej administracyjno-userski, pozwala na tworzenie tabel tymczasowych, zezwala na używanie polecenia CREATE TEMPORARY TABLE.
CREATE USER - przywilej administracyjno-userski, pozwala na tworzenie nowych użytkowników, usuwanie ich, zmianę ich nazwy oraz odbieranie przywilejów, zezwala na używanie odpowiednio poleceń: CREATE USER, DROP USER, RENAME USER I REVOKE.
CREATE VIEW - przywilej administracyjno-userski, pozwala na używanie polecenia CREATE VIEW, które służy do tworzenia nowego widoku.
DELETE - przywilej typowo userski, pozwala na usuwanie z tabeli istniejących wierszy, zezwala na używanie polecenia DELETE.
DROP - przywilej administracyjno-userski, pozwala na usuwanie baz i tabel, zezwala na używanie polecenia DROP.
FILE - przywilej typowo administracyjny, pozwala na wczytywanie danych z plików do tabel i z tabel do plików, zezwala na używanie poleceń LOAD INTO OUTFILE oraz LOAD DATA INFILE.
GRANT - tutaj też trudno to w sumie nazwać przywilejem, a jeśli juz to rekurencyjnie, bo... GRANT powala na nadawanie przywilejów, czyli używanie polecenia GRANT.
INDEX - przywilej administracyjno-userski, pozwala na tworzenie i usuwanie indeksów w tabelach, zezwala na używanie poleceń CREATE INDEX i DROP INDEX.
INSERT - przywilej typowo userski, pozwala na wstawianie nowych wierszy do tabel, zezwala na używanie polecenia INSERT.
LOCK TABLES - przywilej administracyjny, zezwala na używanie polecenia LOCK TABLES, służącego do zablokowaniu jakiejś tabeli podczas tworzenia kopii zapasowej.
PROCESS - przywilej typowo administracyjny, pozwala na śledzenie procesów serwera i przerywanie ich.
RELOAD - przywilej typowo administracyjny, pozwala na odświeżenie przywilejów, tabel, dziennika zdarzeń, listy nazw komputerów i takie tam, przydaje się do przeładowania tabel, które zawierają informacje na temat praw dostępu, aby nie trzeba było kończyć pracy serwera i wznawiać jej ponownie po zmianie uprawnień, zezwala na używanie polecenia FLUSH.
SELECT - przywilej typowo userski, pozwala na wyszukiwanie wierszy z tabel, zezwala na używanie polecenia SELECT.
SHOW DATABASES - przywilej administracyjno-userski, pozwala na używanie polecenia SHOW DATABASES, służącego do wyświetlania nazw wszystkich baz znajdujących się na serwerze.
SHOW VIEW - przywilej administracyjno-userski, pozwala na używanie polecenia SHOW VIEW, służącego do pokazywania wszytskich widoków.
SHUTDOWN - przywilej typowo administracyjny, pozwala na zakończenie pracy serwera MySQL.
SUPER - przywilej typowo administracyjny, pozwala na definiowanie triggerów.
UPDATE - przywilej typowo userski, pozwala na zmianę wartości kolumn w wierszach tabel, zezwala na używanie polecenia UPDATE.
USAGE - patrz ALL.
WITH GRANT OPTION - też nie wiadomo, czy to przywilej, czy nie, ważne, że chodzi o to, że użytkownik z przywilejem takim może nadawać innym użytkownikom takie przywileje, jakie sam ma. Raczej nie polecam dla mało skomplikowanych systemów, szczerze to nigdy nie stosowałem - może mój błąd.
To chyba tyle, mało o tym w necie jest, może komuś się przyda...
Podział na przywileje administracyjne i userskie (a tym bardziej administracyjno-userskie, które są moim własnym tworem), jest bardzo umowny - nikt nie mówi, że użytkownik nie może mieć nadanego przywileju SHUTDOWN, a czy jest to niebezpieczne, musi zdecydować sam administrator... jak chce nadać - niech se nadaje

Obowiązuje oczywiście zasada najmniejszego przywileju, która mówi, że użytkownik powinien mieć TYLKO takie przywileje, które są mu w danej chwili potrzebne - pisałem o tym niżej.
Pzdr.