Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php][javascript] staly adres w pasku adresu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
tomii
Witam, troszku namieszałem chyba z tym tematem ale chodzi mi o to czy da się zrobić tak aby w pasku adresu był widoczny cały czas ten sam adres np. nasza domena cos.pl a po kliknieciu w jakis link aby nie zmianiala sie na cos.pl/nowa.html. Jest sposob na to?

pozdrawiam
b_chmura
w np. index.html zrobić ramkę która będzie wczytywała stronę
bmL
Mi się wydaje, że chodzi o taki rodzaj domeny gdzie po przekierowaniu w pasku adresu ciągle widnieje adres samej domeny i nic się nie zmienia.
Nie wiem jak to się nazywa tongue.gif
Przykład: click
phpion
@bmL: Wyświetl sobie źródło podanej przez Ciebie strony. To się nazywa 'ramki', o czym wszyscy trąbią w tym topicu. Jeśli nie wiesz o co chodzi to może nie zabieraj głosu w dyskusji bo tylko niepotrzebnie mieszasz.
bmL
Cytat(phpion.com @ 8.09.2007, 12:35:39 ) *
@bmL: Wyświetl sobie źródło podanej przez Ciebie strony. To się nazywa 'ramki', o czym wszyscy trąbią w tym topicu. Jeśli nie wiesz o co chodzi to może

Nie wpadłem na to, że domena może w ten sposób działać...
Cytat(phpion.com @ 8.09.2007, 12:35:39 ) *
nie zabieraj głosu w dyskusji bo tylko niepotrzebnie mieszasz.

Po co ta wzmianka? Przecież gdybym wiedział to bym tego nie pisał..... Jestem wdzięczny za to, że mi uświadomiłeś jak to działa, ale forum jest dla wszystkich i nie będziesz mi dyktował gdzie mogę pisać a gdzie nie.
phpion
Nie chciałem Ci nic dyktować, chciałem tylko pokazać iż takowa możliwość również istnieje. Przepraszam, że Cie uraziłem...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.