staram się zrobić menu za pomocą skryptu JSCookMenu (strona). Niestety gdy najeżdżam na menu, które powoduje rozwinięcie podmenu (które najeżdża na tekst z prawej strony) to dzieje się rzecz "dziwna" zamiast być na pierwszym planie... jakimś cudem włącza się jakby transparentność. Na pierwszym planie jest tak jakby ten tekst z prawej a nie to menu po którym nawiguje. Wiem, że cieżko może coś więcej powiedzieć bo nie wklejam skryptu, i css-ów do niego. To tylko dlatego, że może ktoś będzie bez tego potrafił stwierdzić co jest nie tak. Skrypt jest sciągniety z neta więc powinien działać dobrze tak jak działa na tej stronie " dobrze działający skrypt " Tam tekst jest w tle a menu na pierwszym planie.
Kombinuje już długo. próbowałem coś zmieniać z-index:0 dla kontenera treści (który jest na pierwszym planie) Próbowałem też zmienić z-index:1 dla kontenera menu. I nic. Myślę, że może to być jeszcze problem z tym, że to menu jest float-em. Na stronie o której mówiłem, że ten skrypt działa dobrze, całość oparta jest na tabelkach a nie <div>. Proszę o pomoc!!