Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Symfon] sfGuardUser + cz_CZ
Forum PHP.pl > Forum > PHP > Frameworki
phpion
Witam,
mam prawdopodobnie dziwny problem.
W adminie mam zarządzanie różnymi wersjami językowymi. Wśród nich jest język polski, angielski, niemiecki, czeski oraz rosyjski. Poza moimi modułami używam równiesz pluginu sfGuard. Gdy jestem w wersjach językowych różnych od czeskiej wszystko działa poprawnie: moje moduły się ładnie przełączają, sfGuardUser+Group+Permission działają bez problemu. Jednak jeśli ustawię język (setCulture) na cz_CZ przestaje działać sfGuardUser - pozostałe, w tym sfGuardGroup+Permission działają poprawnie! sfGuardUser wywala wyjątek:
Kod
[sfException]
Data file for "cz" was not found.

Nie bardzo wiem co z tym fantem zrobić. Przejrzałem zawartość katalogów pluginu ale nie znalazłem żadnych plików tłumaczeń. Poza tym wersja językowa nie ma żadnego znaczenia dla sfGuard'a, nie ma tam żadnej internacjonalizacji.
Proszę o pomoc: pion

PS: cze_CZ smile.gif
PS: cofam powyższe - nadal nie działa sad.gif
Kod
[sfException]
Invalid culture supplied: cze_CZ

Dla cze_CZE to samo sad.gif
stloyd
Spróbuj:
- cs
- cz
- cs_CZ
- cs_CS

Pozdrawiam (;
phpion
Obawiam się, że to nie to. Coprawda przełącza się poprawnie ale 'października' tłumaczone jest jako:
Kod
října

i mam dziwne wrażenie, że nie jest to po czesku winksmiley.jpg
destroyerr
wystarczyło poszukać tongue.gif To jest po czesku: http://pl.wiktionary.org/wiki/Indeks:Czesk...alendarz_i_czas
phpion
O kurde smile.gif na to nie wpadłem smile.gif hehe, dzięki wam obojgu! smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.