Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z programem EasyPHP
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
rudolf35
Hejka, robię sobie stronkę i testuje jej bajery w sieci lokalnej ale problem jest taki że jak ją przeglądam to zmiany jakie zapisze w plikach istniejących zauważalne są dopiero po długim czasie, co innego jak dołoże nowy plik, wtedy zmiana jest od razu. Dodam że nie pomaga nawet restart kompa. Dla mnie jest to problem bardzo dziwny ale może ktoś już się z tym spotkał...

no to może rozwinę trochę ten swój problem :-) Wydaje mi sie że jest problem z odświeżaniem tych stron, po prostu jak wpisze adres i przeglądarka wczyta podstrone to mogę wyłączyć apache a strona dalej się wczytuje, dopiero po kilkunastu minutach wyskakuje że "Nie może wyświetlić żądanej sieci Web". Pewnie to wina przegladarki, dodam że mam IE 7. Teraz pytanie jak zrobić żebym mógł zobaczyć zmiany na bierząco??
Cysiaczek
Wyłącz wszelkie proxy i upewnij się (najlepiej od samego admina się dowiedz), czy sieć stosuje jakiś cache. Zapytaj, jak wyłączyć.

Pozdrawiam.
rudolf35
Już wiem, wpisywałem w przeglądarce localhost, a trzeba wcisnąć F7 i odpali sie bierzący stan strony

Również pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.