Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [js?][flash?][html?] player mp3
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
colinQ
Potrzebuję playera mp3 na stonkę ale żeby kilka piosenek odtwarzał... Jak to zrobić?

Chcę żeby przy przełączaniu podstron nie włączał sie na nowo... tylko dalej działał...
krzywy36
we flashu zrób player, a w js ewentualnie html otwieraj go w nowym małym okienku. Dzięki temu będzie grał cały czas ;]
Nie powiem Ci jak zrobić otwarzacz bo flasha nie znam ;] ale poszukaj, widziałem tutki do tego smile.gif
colinQ
nie mogę znaleźć żadnych tutków, daj może jakiś link...

A nie da się bez okienka?
qrees
Cytat(colinQ @ 30.03.2008, 21:41:32 ) *
Potrzebuję playera mp3 na stonkę ale żeby kilka piosenek odtwarzał... Jak to zrobić?

Chcę żeby przy przełączaniu podstron nie włączał sie na nowo... tylko dalej działał...

Z tymi podstronami może być problem. Można to tylko zrobić jak umieścisz stronę w ramce, a player w drugiej ramce.
A co do samego odtwarzacza to masz tutaj: http://www.jeroenwijering.com/?item=jw_flv_media_player .
colinQ
Już sobie poradziłem, tutorial znalazłem na idg.pl smile.gif

Chyba najlepszy jaki widziałem, fakt, że zawiera pewien błąd, ale naprawa jego to znakomite zadanie dla początkującego smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.