mam swoj autroski silnik i pisze skrypt ktory sam doda mi foty do galerii i problem jest taki ze mam galerie kategorie i w bazie tabli fotki mam id fotki id kategorii nazwe i opis i wszystko sie dodaje aby nie id kategorii i zmienna jest ok ale sie gubi w polecenieu mysql
nie wiem gdzie jest blad prosze o pomoc
zamieszczam wam caly skrypt
z gory dziekuje
<?php include("../core/sql.php"); include("../core/meta.php"); include("../themes/org/code.php");; top(); table("Administracja"); if($_SESSION['admin']) { $rights = $_SESSION['admin']; if($rights['site'] > 0) { #nawigacja echo' <a href="Admin-index">Administracja</a> -> <a href="Admin-index">Zarządzanie działami</a> -> <a href="Admin-index">Galeria</a> -> <a href="Admin-index">Przenoszenie fotek</a> <hr class="sel"> '; #nawigacja end while ($entry = $d->read()) { if($entry == "." or $entry == "..") { } else { { $catid = $info['id']; } $dir = $entry; $opis = "Brak opisu"; mysql_query("INSERT INTO galeria(nazwa, data, katalog, opis)VALUES('$dir', '$data', '$dir', '$opis')"); while ($foty = $s->read()) { if($foty == "." or $foty == ".." or $foty == "Thumbs.db" or $foty == "album.txt"){} else { $urlb = '/gallery/'.$entry.'/' .$foty.''; $to = $catid; } } $s->close(); } } $d->close(); }#rights else { } }#admin else{ echo' <center><b>Zaloguj się, aby uzyskac dostęp do tej cześci strony</b></center> '; } close(); bottom(); ?>