Cytat(acztery @ 17.01.2008, 13:08:45 )

1 artykuł nie zmieni tej sytuacji.
A drugi, trzeci i czwarty, .... ?
To nie chodzi o artykuł. To chodzi o pokazanie, że do tego trzeba ludzi. No chyba, że oczekiujecie, że pięćosób z zarządu czy jakiejkolwiek innej grupy zrobi całość.
Cytat(acztery @ 17.01.2008, 13:08:45 )

Ja bym proponował coś w stylu stworznia wielkiej społeczności php gdzie jazdy user mial by swoj login , jakies certyfikaty. tworzenie blogów itp. same artykuły jako takie wydaja mi się nie potrzebne. każdy woli kopuc php solucion czy coś innego ( albo czytać blogi ) kolegów. gdzię są opisane sposoby rozwiązania danych problemów itp...
Wiesz ile płaci PHPSolutions za artykuł? Niewiele ponad 200zł z czego tracisz wszelkie prawa majątkowe, dlatego ludzie wolą pisać na blogu.
Ale ludzi piszących na blogach należy przyciągnąć. Jak ich zachęcisz?
Zresztą piszesz że artykuły są niepotrzebe a później mówisz o PHPSolutions. Gdzie tam masz blogi i certyfikaty?
Zresztą pomysł jest niezły. Ja sam mam sporo różnych. Lepszych czy gorszych. Ale wprowadzenie ich w życie nie jest proste. Sądzisz że napisanie portalu, który spełniałby oczekiwania społeczności to kwestia miesiąca? Nie, to kwestia miesięcy.
No i gdzie są te tłumy ludzi, którzy pomogą? Nie ma ich, za to sa łumy ludzi z pomysłami.
~Cezar708 PHPEdia istnieje od dwóch lat jak nie więcej. Sama w sobie jest nic nie warta, bez ludzi.
A ludzie chętnie by poczytali, mało jest tych co coś napiszą.