Wieviór
18.01.2008, 01:06:26
Ściągałem różne oprogramowanie by pozbyć się "mljgh.dll" czy innych shitów, między innymi Prevx1 czy Security Task Menager. Nie wiem czy to od nich wychodzi problem, ale teraz mam tak, że w tray'u wyświetla mi się prawie nic (poza ikonką głośnika, no i jeśli coś uda mi się włączyć).
GG nie mogę włączyć, w/w Prevx1 także niestety. Pokazuje mi błąd:
"System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu."
Ma ktoś jakieś pomysły?
sztosz
18.01.2008, 10:19:24
Hijackthis
CWShreder
PrecessExplorer
Autoruns
+
Umiejętność "odsyfiania" systemu
Albo
Reinstalacja lub naprawa systemu z płyty instalacyjnej windowsa.
Wygląda na to jakby katalogi/pliki do których próbujesz się dostać nie miały nadanych odpowiednich uprawnień. Posprawdzaj to. PPM -> Właściwości -> Zabezpieczenia -> Zaawansowane.
Wieviór
18.01.2008, 11:03:17
Ok, trochę jeszcze dzisiaj się powgłębiałem i teraz potrafię coś więcej powiedzieć, taki problem mają tylko programy, które powinny się uruchamiać razem z systemem. Po prostu się nie uruchamiają, a potem gdy chcę je ręcznie odpalić, to pokazuje się właśnie taki problem.
Jak np. gg odinstaluje i zainstaluję, to nie ma problemu i działa, aż do restartu... :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.