Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Programy nie działają
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
Wieviór
Ściągałem różne oprogramowanie by pozbyć się "mljgh.dll" czy innych shitów, między innymi Prevx1 czy Security Task Menager. Nie wiem czy to od nich wychodzi problem, ale teraz mam tak, że w tray'u wyświetla mi się prawie nic (poza ikonką głośnika, no i jeśli coś uda mi się włączyć).

GG nie mogę włączyć, w/w Prevx1 także niestety. Pokazuje mi błąd:

"System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu."

Ma ktoś jakieś pomysły?
sztosz
Hijackthis
CWShreder
PrecessExplorer
Autoruns
+
Umiejętność "odsyfiania" systemu

Albo

Reinstalacja lub naprawa systemu z płyty instalacyjnej windowsa.

Wygląda na to jakby katalogi/pliki do których próbujesz się dostać nie miały nadanych odpowiednich uprawnień. Posprawdzaj to. PPM -> Właściwości -> Zabezpieczenia -> Zaawansowane.
Wieviór
Ok, trochę jeszcze dzisiaj się powgłębiałem i teraz potrafię coś więcej powiedzieć, taki problem mają tylko programy, które powinny się uruchamiać razem z systemem. Po prostu się nie uruchamiają, a potem gdy chcę je ręcznie odpalić, to pokazuje się właśnie taki problem.

Jak np. gg odinstaluje i zainstaluję, to nie ma problemu i działa, aż do restartu... :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.