Witam,
Poszukuje programisty ze znajomoscia PHP / MySQL / Smarty, ktory posiada doswiadczenie w implementacji bazy danych serwisu Wapster.pl udostepnianej w postaci pliku XML.
Prace polega na przerobieniu serwisu pod SEO z zachowaniem aktualnych URLi na ktorych wczytywane sa ramki IFRAME przekierowujace do wapstera. Zalezy mi na maksymalnym wykorzystniu bazy i udostepnianiu danych w postaci linkow do podstron serwisu na wszystkie mozliwe kombinacje.
Na czas pracy programiscie zostanie udostepniona wersja beta serwisu pod ktora bedzie mogl wykonywac testy. Aktualny adres serwisu podam zainteresowanym osobom.
Serwis oparty jest na szablonach Smarty.
Pragne podkreslic ze praca polega na rozbudowie aktualnego systemu CMS na ktorym oparty jest serwis. Serwis posiada engine, ktory juz na dzien dzisiejszy korzysta z bazy wapstera, ktora pobierana jest z bazy MySQL. Parser do eksportu danych z pliku XML do bazy danych MySQL jest tez przygotowany.
Aktualny wyglad podstron w serwisie wyglada tak ze po zaladowaniu danej podstrony ladowana jest ramka IFRAME z odpowiednimi parametrami ktora wyswietla kontent z wapstera. Trzeba zrobic tak zeby cala zawartosc byla ladowana z bazy danych serwisu i prezentowana w wersji bardzo przjerzystej dla wyszukiwarek.
Parser ktory aktualnie posiadamy obsluguje baze newdump.xml z serwisu wapster (wersja podstawowa). W gestii zleceniobiorcy bedzie napisanie nowego parsera do eksportu danych z bazy keywords.xml i synchronizacji jej z nasza aktualna baza.
Zalezy mi na profesjonalizmie, terminowosci, komunikatywnosci i rzetelnosci. Jesli nie masz chocby jednej z tych cech nie licytuj. Zalezy mi rowniez na czasie.
Podsumowujac do zrobienia jest:
1. Przerobienia parsera
2. Import do bazy
3. Pobranie z bazy i wyswietlanie na stronie danych
Prosze swoje oferty kierowac na adres email:
office(małpa)tradelay.com
lub na PW
Podajac przykladowe realizacje.
W temacie podajac:
[ PHP.pl ] Rozbudowa serwisu smsowego - baza Wapster
Rozliczenie: Umowa o dzielo, faktura