Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat] międzynarowowy portal społecznościowy
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
rafalhetman
Razem z Instytutem Stosunków Międzynarodowych UW chcę zrealizować duży międzynarodowy projekt pod roboczą nazwą Virtual Embassy. Ma to być coś w rodzaju międzynarodowego portalu społecznościowego który zrzeszałby studentów stosunków międzynarodowych z całego świata.

Chciałbym się dowiedzieć, czy znaleźliby się u Was ochotnicy-wolontariusze, którzy podjęliby się próby stworzenia tego portalu?

Zainteresowanych proszę o kontakt
rafal@cratta.pl
punkomuzykant
Pracowałem przy podobnym projekcie u pewnego gościa i wiesz co ? Nie wypalił a dlaczego ? bo bez kasy nikt nie poświęci kilku miesięcy na zrobienie czegoś co teoretycznie ma być mega super. To moje osobiste doświadczenie ale Tobie życzę powodzenia ;p
strife
Cytat(punkomuzykant @ 29.01.2008, 11:00:40 ) *
Pracowałem przy podobnym projekcie u pewnego gościa i wiesz co ? Nie wypalił a dlaczego ? bo bez kasy nikt nie poświęci kilku miesięcy na zrobienie czegoś co teoretycznie ma być mega super. To moje osobiste doświadczenie ale Tobie życzę powodzenia ;p

Aby oszczędzić podobnych wypowiedzi zamykam, niech wszyscy zainteresowani ofertą ~rafalhetman piszą na podany adres mailowy/pw etc.

Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.