Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Eclipse w domu i w pracy ;)
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
occulkot
Czy macie jakas uniwersalna metode, a moze istnieje jakis plugin do tego - nie wiem nie widzialem smile.gif, na przenoszenie ustawien eclipse pomiedzy dwoma komputerami? Zarowno w domu jak i w pracy klepe kod i czestokroc korzystam z wlasnych templateow - np dla symfony. Denerwujacy jest fakt ze te wszystkie templaty trzeba eksportowac / impportowac za kazdym razem jak cos zmienie w ustawieniach. Myslalem nad stworzeniem sobie dystrybucji eclipse na pendrive - niestety obawiam sie ze po 2ch tygodniach potrzebowal bym nowego pendrive. Myslalem tez nad utworzeniem repozytorium SVN na workspace - i ustawic automatyczna synchronizacje np na czas kiedy wracam z domu do pracy i na odwrot. Jednakze moze ktorys z uzytkownikow ma inne rozwiazania
NuLL
A czemu bys mial wymieniac ? Znam takich co maja swoje distro rok na penie i nie narzekaja - wystarczy tylko markowy Pen smile.gif
sztosz
Ja mam pocztę, komunikator i przeglądarkę (i parę innych rzeczy) na penie i działa to bez zarzutu już ponad rok. Poza tym gdyby flashe były nie trwałe to nie montowano by ich w dyskach hybrydowych czy jako dodatkowy swap dla Visty winksmiley.jpg
occulkot
Nie monitorowalem ile zmian jest wprowazanych w plikach eclipse podczas takich normalnej pracy - ale dobrze wiedziec ze ktos tak robi i zdaje mu to egzamin winksmiley.jpg.

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.