goped
30.01.2008, 19:47:52
Czesc, mam problem, otoz od pewnego czasu firefox nie chce mi dzialac jak powinien. Nie obsuguje np. wstawiania linkow czy wyboru czcionki na forum, ogolnie nic nie dziala. Nawet bbcode dla html czy php musze sam napisac bo klikajac nic sie nie zmienia. Do tego jak sa opcje wyswietlania forum itp klikam i nic. Mam tak tez na innych forach, do tego nie wiem czemu nie dziala mi google.com. Google.pl i inne chodza bez zarzutu, ale gmail i inne ladujace sie przez google.com dziala. Na pewno nie jest to wina neta bo na kompie obok chodzi wszystko bez zarzutu. Dodam jeszcze ze pod IE i opera google.com tez nie dziala, natomiast fourm.php.pl funkcjonuje jak nalezy. Wolalbym nie robic reinstalacji bo nie wiem jak zachowac profil, wtyczki i zakladki. Jakies sugestie?
Moli
31.01.2008, 08:43:21
Coś mi się zdaje że JS wyłączyłeś
goped
1.02.2008, 11:38:56
Wszystko mam wlaczone, obsluge js i javy
Wieviór
9.02.2008, 20:01:06
Cytat(goped @ 1.02.2008, 13:38:56 )

Wszystko mam wlaczone, obsluge js i javy

Głupie pytanie, próbowałeś przeinstalować? ;]
goped
10.02.2008, 00:39:18
Tak, wyglada na to ze bede musial profil skasowac, wyciac z rejestru, moze cos pomoze, chociaz o tyle co forum(inne fora rowniez) pracuja poprawnie w IE oraz Operze, java takze dziala w nic poprawnie(a w FF zawssze wyskakuje blad) to odziwo google.com(jak i gmail i inne korzystajace z google.com) nie dziala w zadnej(wina komputera z pewnoscia, bo na sprzecie obok wszystko chodzi ok, zadnych routerow ani nic) Eh, to sie nie snilo nawet filozofom. A przy okazji, co moze byc przyczyna ze dvd-rom GSA-4120B czyta mi wszystkie plytki, za wyjatkiem Xdisc dvd. Plyta na 100% sprawna, mozliwe ze to wina starszego biosu(A102)?