Dwuletnia firma która się rozrasta poszukuje webmastera do pracy.
Wymagania: znajomość php oraz mysql.
Dodatkowe atuty: znajomość flash, ajax, js, xml, re-write, tworzenie grafiki.
Wynagrodzenie: 2.000 / mc (na początek) + prowizja od wykonanego zlecenia (więc możliwość zarabiania nieograniczonej ilości pieniędzy, w zależności od wykonanych zleceń). Praca na umowę o dzieło (na początek).
Jeżeli osoba potrafi również projektować fajną grafikę (innymi słowy może wziąć na siebie wykonanie całego serwisu) większe wynagrodzenie - sprawa do dogadania.
Praca: stała, etat 8 godzin dziennie, 5 dni w tygodniu, wolne weekendy, święta, urlop. Siedziba w centrum Warszawy.
Doświadczenie: osoba nie musi mieć doświadczenia zawodowego, ważniejsze jest dla mnie by dla tej osoby robienie stron było pasją. Musi to być osoba terminowa, konkretna oraz nie bojąca się wyzwań. Nie interesuje mnie więc jakie skończyłeś(aś) studia, tylko to co potrafisz i czy chcesz się rozwijać.
Zlecenia: zlecenia bardzo różne, od sklepów po małe serwisy, więc praca nie monotonna.
Kontakt: proszę przesłać CV + linki do wykonanych stron (lub przykładowe pliki źródłowe) na adres cichy@3wymiar.pl
Dziękuje i proszę tylko o maile od osób zainteresowanych powyższą pracą, jeżeli nie spełniasz oczekiwań - nie marnuj ani swojego ani mojego czasu.
Acha - jeżeli nie odpowiadają Tobie proponowane warunki - nie komentuj, nie krytykuj... pieniądze będą takie, jak wykonana praca - układ chyba uczciwy.
Pozdrawiam i czekam na oferty.
Marcin Cichy
Acha... sprawa aktualna.
Zmieniła się siedziba: Bemowo (pawilon w Centrum Handlowe Bemowo).
Najważniejsze by ktoś dobrze programował (albo przynajmniej chciał się nauczyć dobrze programować), grafikę będzie w całości dostawał.
Pozdrawiam
Marcin Cichy
cichy@3wymiar.pl