Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat] [współpraca] do stworzenia portalu z bazą produktów, firm etc.
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
iLy
Projekt: portal branży zawierający produkty, firmy, wydarzenia (przykład 4metal.pl, softy.pl) z szybką bazą danych i zaawansowanymi opcjami przeszukiwania, dodam że branża bliska programistom

Poszukiwany/a: ktoś kto potrafi to oprogramować i zlayoutować

Warunki współpracy: udział w zyskach do 50% zależnie od zaangażowania

Ja: jestem specjalistą w pewnej branży, który znalazł potrzebę rynku i pomysł na jej zapełnienie

Zainteresowany/a ?

mail: project (@) piotrjaworski (dot) pl
gg: 1353701
mike
Dorzucam zwyczajowy w takich sytuacjach tag [wolontariat].
A jak zapłacisz zaangażowanej osobie w sytuacji kiedy projekt poniesie klapę i nie wygeneruje zysków?
iLy
zakładanie firmy to wolontariat? to wszyscy ludzie z działalnością gospodarczą to wolontariusze? kiedy osoba lub kilka osób decyduje się na rozkręcenie interesu i inwestuje czas, pieniądze, wiedzę to są to wolontariusze? ok, nauczyłem się czegoś nowego.... rolleyes.gif dzięki za usunięcie tagu smile.gif
mike
  • Ludzie za swoją prace lubią dostawać wynagrodzenie. Obietnica hipotetycznych zysków to nie wynagrodzenie. Tutejszym zwyczajem (forum.php.pl) w takich sytuacjach jest dorzucanie tagu [wolontariat] ponieważ nie pracujesz za pieniądze. Jeśli Ci się to nie podoba lub tego nie akceptujesz nie musisz tutaj publikować ogłoszenia.
  • Następnym razem jeśli samowolnie usuniesz tag dodany przez moderatora możesz dostać ostrzeżenie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.