Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat] Szukam programistów/projektantów do rozkrecenia wspolnej firmy
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
MarcinWuu
Szukam programistów/projektantów do rozkrecenia wspolnej firmy. Szukam osob kt nie pracuja, najlepiej studentow, lub bezrobotnych projektantow i programistow z ciekawym portfolio aby bylo czym wygrywac przetargi.

Docelowy sklad osob potrzebnych do startu:
1 do 2ch PM (Project Manager)
1-3 programistow PHP/PySQL/Ajax
1 Grafik 2D/3D
1 Animator 3D - Animacje i Filmy w 3D Studio Max (do pozniejszej kompilacji we flashu)
1 Flash Designer
1 Programista AS2/AS3 Flash

Prosze tylko o powazne oferty. Poczatkowo nie bedzie rozowo z finansami poniewaz trzeba ruszyc interes, stworzyc marke. Potrzebuje osób z zapałem do pracy. Osóby które pragną stworzyć własną markę i pracować na swoje a nie pytać ile im zapłacę - jak pisałem wcześniej, to ma być nasz wspólny interes.
Z zawodu i doswiadczenia jestem Project Managerem z wieloletnim doświadczeniemi w pracy przy bardzo duzych projektach dla bardzo znanych agencji.

Prosze o kontakt na maila marcin.wla(a)gmail(dot)com lub gg 7178888.
mike
Echh, kolejna oferta jakich tysiące.
Zwyczajem tego forum jest to, że ofert, w których nie jest przewidziana zapłata lub zaplata będzie z przyszłych hipotetycznych zysków dorzucamy tag [wolontariat].
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.