Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kto wykona mi kod strony i kilka skryptów?
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Bastek16
Witam

Jestem w trakcie tworzenia serwisu o Orange Ekstraklasie (piłka nożna cool.gif )Chcę zrobić ten serwis w html/xhtml ale nie znam się na programowaniu i tu zaczyna się moja prośba. Potzrebuję pomocy we wszystkim, szukam skryptów przydatnych w prowadzeniu serwisu sportowego oraz osoby, która mogłaby niestety tylko za reklamę zaprogramować mi stroną i powiedzieć jak się uzupełnia działy wybranymi informacjami bo jak narazie zrobiłem tylko podstrony i połączyłem je linkami, więcej już nie umiem sad.gif

Wiem, że moja prośba jest pewnie nietypowa i moze wydawać się śmieszna ze względu na brak kasy by opłacić taką pracę, ale liczę, że znajdą się ludzie lub jedna osoba która pomoże mi wystartować z serwisem.
Zainteresowanych proszę o kontakt tylko na gg: 146736 bądż e-mail: bastek1990@gmail.com
nospor
Na gielde ofert takie tematy.

A na przyszlosc nadawaj sensowny tytul! Jak do jutro nie nadasz tematowi porządnego tytulu - temat znajdzie sie w koszu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.