Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Błąd implementacji systemu e-commerce
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Arkasam
Witam

Dzisiaj zakupiłem książkę pt. PHP5 i MySQL Zastosowanie e-commerce. Zacząłem implementować przykłady z rozdziału 2 i dotarłem do strony 60. Próba wyświetlenia rezultatu na localhost okazała się klęską. Niestety, jestem zielony z PHP i nie jestem w stanie skorygować błędu. Jeśli ktoś z Was przerabiał przykłady z tej książkę i wie co jest nie tak, to proszę o pomoc.

Przeglądarka wyświetla następujący błąd:

Cytat
Warning: main(tss_error_handler.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\usr\krasnal\www\gothicfashion\include\app_top.php on line 4

Fatal error
: main(): Failed opening required 'tss_error_handler.php' (include_path='.;c:\php4\pear') in c:\usr\krasnal\www\gothicfashion\include\app_top.php on line 4

Wielkie dzięki za pomoc exclamation.gif exclamation.gif exclamation.gif
Sabistik
Tytuł tematu nie spełnia wymagań regulaminu działu przedszkole. Zamykam. Na PW czekam na poprawna formę - po tym temat zostanie otwarty.

Otwieram.
Kshyhoo
A doinstalowałeś smarty i pear? Miałem podobne problemy, głównie ze ścieżkami...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.