Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat] Unlimited Ugamela
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
mack
Tak więc zajmujemy się poprawianiem silnika Ugamela. Robimy to z przyjemności więc żadnych zysków materialnych. Poszukujemy bardzo dobry zaznaczam BARDZO DOBRYCH programistów PHP którzy cos potrafią a nie że nie umieją wstawić echo if-a czy include. Bazujemy na forum ugamela.mesio.org lub jak wolicie ugamela.new-game.net
Kontakt możliwy tylko w tym topicu, na PW, lub na forum ugamela.mesio.org na PW do usera o nicku mack
Mam nadziję iż zainteresowała was nasza oferta.
Pozdrawiam party.gif mack
mike
Cytat(mack @ 1.03.2008, 17:04:14 ) *
Mam nadziję iż zainteresowała was nasza oferta.
Kiedyś padnę na zawał wywołany atakiem śmiechu. A wszystko przez to forum.

1. Zapraszam do lektury: słownik języka polskiego: oferta. Powiedz mi co Ty oferujesz? Bo ja jakoś się nie doczytałem. Na moje oko to Ty nic nie oferujesz tongue.gif
2. W tym wątku nie będzie dyskusji. Dział ten służy do publikowania ogłoszeń a nie do dyskusji. Proszę ewentualnie rozszerzyć informacje o formach kontaktu;
3. Dorzucam do tytułu wątku tag: [wolontariat].
punkomuzykant
Cytat
Poszukujemy bardzo dobry zaznaczam BARDZO DOBRYCH programistów PHP którzy cos potrafią a nie że nie umieją wstawić echo if-a czy include

gadasz jak Kononowicz smile.gif
itsme
Cytat(punkomuzykant @ 1.03.2008, 19:00:55 ) *
gadasz jak Kononowicz smile.gif

Mike napisał: 2. W tym wątku nie będzie dyskusji. Dział ten służy do publikowania ogłoszeń a nie do dyskusji. Proszę ewentualnie rozszerzyć informacje o formach kontaktu;

Jak widać inni gadaja jak Kononowicz zaś drudzy czytają ze zrozumieniem tak jak on

temat zamykam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.