Cytat(Strzałek @ 4.05.2008, 19:11:58 )

Kolega chyba myśli że dostanie odpowiedź co ściągnąć, gdzie kliknąć żeby zrobić youtube i zarobić milion dolarów

Odpowiedź brzmi - niestety nie ma takiego narzędzie/frameworka/cms'a

Zrobic drugiego youtuba nie chcę

Bardziej chodzi mi o taką sytuację, że jest np. jakiś CMS który oferuje identyfikację oraz autoryzację userów, dodawanie newsów itd. i mi taka funkcjonalność na potrzeby mojej strony o np. teledyskach na razie wystarczy. To teraz czy ten CMS będzie wystarczająco wydajny żeby szybko przeszukiwać bazę tych teledysków, sortować wyniki np. alfabetycznie - jeżeli w bazie danych są setki tysięcy teledysków, czy będzie szybkie logowanie kiedy strona ma tysiące użytkowników?
Po prostu nie chciałbym się uczyć jakiegoś CMSa albo systemu dodawania newsów, który po kilki miesiącach, gdy strona się rozrośnie trzeba będzie odłożyć na bok bo jest za wolny, albo słabo zabezpieczony

Interesuje mnie więc
które z dostępnych narzędzi* są wystarczająco dobre jeżeli chodzi o wydajność i bezpieczeństwo ( pomijam tutaj fakt odpowiedniej szybkości łączy, mocy obliczeniowej serwerów, a takżę elastyczności CMSów (zakładam że to co oferuje mi CMS wystarczy na potrzeby mojego projektu) przy DUŻEJ liczbi danych?