Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] word kolorowanie składni
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Danone
Witam, mam troszkę nietypowy problem. Wiecie może jak ułatwić sobie życie przy wrzucaniu kolorowanego kodu do Worda? Jedyne rozwiązanie jakie widzę to robienie printsreen- ów i wrzucanie jako obrazek? Znasz ktoś może przyjemniejszy sposób? Z góry dzięki za pomoc smile.gif
mike
Tak tylko zapytam: Po co chcesz wrzucać kod do Worda?
Danone
Piszę prace inżynierską i w rozdziale o implementacji muszę wrzucić kawałki ważniejszego kodu i opisać jego funkcjonowanie smile.gif zaczyn wyczuwać, że masz dla mnie jakieś inne rozwiązanie, albo w ogóle poradzisz, żeby porzucić mój pomysł smile.gif
mike
Cytat(Danone @ 6.05.2008, 23:23:46 ) *
zaczyn wyczuwać, że masz dla mnie jakieś inne rozwiązanie, albo w ogóle poradzisz, żeby porzucić mój pomysł smile.gif
Ech, już nawet zaskakiwać nie potrafię :-)
Kod aplikacji w dokumentach np.Word

Miłej lektury ...
Danone
Dzięki za lekturę już przeczytałem smile.gif skorzystam z wklejania z phpfi.com, chociaż już kiedyś próbowałem tego to wklejało mi z jednolitym kolorem smile.gif jednak z wielką chęcią po obronie zapoznam się z tym formatowaniem tekstu TEX, słyszałem już o nim wcześniej, ale nie złożyło się, aby zapoznać się bliżej smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.