Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [AJAX] Jak zapisać ustawienie kontenera do bazy?
Forum PHP.pl > Forum > XML, AJAX
roobik
Witam!
Z TEJ strony wziąłem skrypt, który ulkegł lekkiemu liftingowi. Ponieważ początkuję w AJAXie, a kombinuję już kolejny dzień (na podst innych, podobnych tego typu, postów), to niestety utknąłem w jednym miejscu.
Po odpowiednim ustawieniu poszczególnych elementów klikam "Save", pojawia się monit, klikam OK... ale gdy przeładuję stronę to niestety nie są przywracane "moje" ustawienia.
Jeśli ktoś wie do jakiego pliku są (mam nadzieję, że są) zapisywane informacje o "swoim" ułożeniu poszczególnych elementów, bardzo bym prosił o pomoc. Jeśli zaś nie jest to nigdzie zapisywane, to proszę o jakąkolwiek wskazówkę, jak zapisywać te informacje do ciastek (choć to nieciekawe rozwiązanie, bo jak ktoś ma wyłączoną obsługęciastek, to wiadomo winksmiley.jpg ) , a wtedy już będzie mi łatwiej przerobić to na zapis do bazy, albo, jeśli ktoś może ma podobne rozwiązanie, to proszę o wskazówkę, w jaki sposób zapisać te ustawienia do bazy...
Ten "kontener" widoczny będzie dla zalogowanego użytkonika (ale to juz pikuś...)
.radex
A pokazać kod, który masz to nie łaska?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.