Docelowo projekt będzie przynosił stałe zyski. Bądźmy poważni, znamy się na takich projektach - nie mogę w stu procentach zagwarantować że to wypali ale gdy to nam się uda - każdy uczestnik projektu będzie otrzymywał procent zysków. Dodatkowo Vulturis zajmuję się że się tak wyrażę "w tle" projektowaniem stron WWW. Więc każdego członka grupy znajdą się zapewne też zlecenia.
A pieniądze? Trudno przewidzieć kwotę. Znacie historię twórców NK?

To zależy też od Ciebie. Ale odpręż się. Jesteś w dobrym miejscu - nasz człowiek od marketingu wraz ze mną już pracuje nad tym, aby było nas stać po wypuszczeniu projektu na dużo więcej niż symbolicznego szampana

jak pisałem, w grę wchodzą stałe zyski
Jedna rzecz. A ważna. Zanim napiszesz, zanim zaczniesz myśleć o jakiejkolwiek współpracy. Dla tych, którzy są zainteresowani robieniem czegokolwiek ze mną - podaję listę tego, co jest dla mnie najważniejsze, z czym będziemy współpracować jako grupy czy podgrupy. Bez czego - wcale:
- Pasja - bez tego nie ma nawet sensu
- Inicjatywa - chcę abyś był aktywny i myślał o tym co robimy. Wiesz dobrze, że programowanie to nie jest klepanie kodu na ślepo, chce od Ciebie więcej.
- Lojalność - to daje pewność, buduje zaufanie, luz, że ktoś robi dobry job.
- Zaangażowanie - konsekwencja inicjatywy.
- Umiejętności - Oczywiście znajomość PHP (Obiektowego) i MySQLa... Całość opieramy o frameworku Zend wiec znajomość jego tez jest wskazana. Jak pisałem na stronie JS również mile widziany.
- Zdobywanie doświadczenia - człowiek uczy się przez całe życie. Ja, Ty wszyscy. Rozwijamy się więc albo zostajemy w tyle.
- Dzika zabawa - konsekwencja pasji i pracy z ekipą ciekawych ludzi
Jesteś gotowy? Przemyśl to, nie podejmuj pochopnych decyzji. Pozdrawiam