Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra MMBRPG / Webdesign
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
AcidWeb
Witam,

Jeżeli chcesz rozwinać swoje umiejętności, poszerzyć horyzonty i do tego jeszcze zarobić ta oferta jest dla ciebie!

www.vulturis.eu

Zapraszam!

EDIT:
Przepraszam bardzo ale nie zgadzam się z tagiem [wolontariat] dodanym przez jakiegos anonimowego moderatora. Temu projektowi daleko od bycia wolontariatem.
nospor
Cytat
i do tego jeszcze zarobić
Zapytam tutaj, bo pewnie więcej osób by chcialo to wiedziec, a na stronie nie ma informacji o tym:
Ile można zarobic? Bedzie kasa co miesiąc, czy zyski z projektu?
pyro
właśnie, przydałyby się jakieś widełki płacowe =/
AcidWeb
Docelowo projekt będzie przynosił stałe zyski. Bądźmy poważni, znamy się na takich projektach - nie mogę w stu procentach zagwarantować że to wypali ale gdy to nam się uda - każdy uczestnik projektu będzie otrzymywał procent zysków. Dodatkowo Vulturis zajmuję się że się tak wyrażę "w tle" projektowaniem stron WWW. Więc każdego członka grupy znajdą się zapewne też zlecenia.

A pieniądze? Trudno przewidzieć kwotę. Znacie historię twórców NK? smile.gif To zależy też od Ciebie. Ale odpręż się. Jesteś w dobrym miejscu - nasz człowiek od marketingu wraz ze mną już pracuje nad tym, aby było nas stać po wypuszczeniu projektu na dużo więcej niż symbolicznego szampana smile.gif jak pisałem, w grę wchodzą stałe zyski

Jedna rzecz. A ważna. Zanim napiszesz, zanim zaczniesz myśleć o jakiejkolwiek współpracy. Dla tych, którzy są zainteresowani robieniem czegokolwiek ze mną - podaję listę tego, co jest dla mnie najważniejsze, z czym będziemy współpracować jako grupy czy podgrupy. Bez czego - wcale:
- Pasja - bez tego nie ma nawet sensu
- Inicjatywa - chcę abyś był aktywny i myślał o tym co robimy. Wiesz dobrze, że programowanie to nie jest klepanie kodu na ślepo, chce od Ciebie więcej.
- Lojalność - to daje pewność, buduje zaufanie, luz, że ktoś robi dobry job.
- Zaangażowanie - konsekwencja inicjatywy.
- Umiejętności - Oczywiście znajomość PHP (Obiektowego) i MySQLa... Całość opieramy o frameworku Zend wiec znajomość jego tez jest wskazana. Jak pisałem na stronie JS również mile widziany.
- Zdobywanie doświadczenia - człowiek uczy się przez całe życie. Ja, Ty wszyscy. Rozwijamy się więc albo zostajemy w tyle.
- Dzika zabawa - konsekwencja pasji i pracy z ekipą ciekawych ludzi

Jesteś gotowy? Przemyśl to, nie podejmuj pochopnych decyzji. Pozdrawiam smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.