Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [propozycja modu] Ostrzeżenia użytkowników
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
essey
Users Warnings

Jest to mod, któy daje możliwość dodawania użytkownikom ostrzeżeń. Można ustalić dwie wartości. 1 - wartość po której użytkownik ma zablokowaną możliwość pisania na forum. 2 - Użytkownik jest zbanowany. Do każdego ostrzeżenia wpisuje się wartość punktową oraz powód. Gdy użytkownik dostanie ostrzeżenie, po wejściu na forum otrzymuje o tym informację. Gdy przekroczy wartość ostrzeżeń potrzebną do bana, po wejściu na forum dostaje informacje kiedy dostał decydujące ostrzeżenie i jego powód Oraz kilka innych opcji.
Ostrzeżenie mogą dawać tylko moderatorz. Dla jednej osoby - jedno ostrzeżenie od jednego moderatora.

Przykładowe ustawienia ostrzeżeń:
- Zablokowanie możliwości pisania postów po wartości ostrzeżeń: 3
- Zablokowanie możliwości wejścia na forum po wartości ostrzeżeń: 6
- Ostrzeżenia nie wygasają z upływem czasu
- Użytkownicy mogą widzieć od kogo dostali ostrzeżenie: Tak
- Moderatorzy mogą dodawać ostrzeżenia: Tak
- Moderatorzy mogą edytować ostrzeżenia dodane przez innych: Nie
- Maksymalna wartość ostrzeżenia dodanego przez moderatora to: 1

Mod z tego co wiem, został napisany przez Przema (przemo.org).

Wydaje mi się, że taki mod przydał by się na Tym forum. Przebywa na nim wiele osób, które na 'ostrzeżenie' by zasługiwało :wink:

Pozdrawiam!
Seth
Podaj link do tego moda.
Cudi
Może coś takiego:
:arrow: http://mods.db9.dk/viewtopic.php?t=8&start=0
essey
tak to tez widzalem.
co do Users Warnings, to ktos musi porozmawiac z przemem, bo to jego autorsta (chyba).
Ja wlasnie jestem w trakcie wyciagania tego modu z jego forum, ale to nie jest zdrowe ....
Seth
Shadow: dowiedziales sie juz jak wyglada mozliwosc dolaczenia tego moda do naszego forum ?
DeyV
A moze jeszcze raz przemyśleć sprawę instalacji forum przemo u nas, z wyłączeniem zbędnych smieci?
Nasze modyfikacje byłoby całkiem łatwo dorzucić do tego, a nie mielibyśmy takich problemów jak ten (a co wiecej parę przydatnych dodatków gratis winksmiley.jpg )
scanner
W sprawie forum Przemo:
http://www.scanner.eu.org/v7.5/viewtopic.php?t=21

Trzeba by to poprawić, bo Przemo mówił mi, że chwilowo nie będzie mial czasu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.