hehe jako że za dużo się nie chwale swoimi skryptami (bo i dużo ich ostatnio w php nie ma :wink: ) więc raczej korzystać bym nie korzystał z czegoś takiego co proponuje autor tematu ....
Ale wpadł mi do głowy inny pomysł, a mianowicie czy nie wprowadzić by działu download ze skryptami a wyglądał by on mniejwiecej tak..
# dział (np. CMS)
# systemy proste ( np nuke )
# systemy złożone (np tikiwiki)
itd.
Coś na kształt rozwiniętego drzewa.. ale najlepsze jest to aby każdy user miał możliwość oddania do opini (forum opinie to jest) i na własną prośbe jego skrypt po zatwierdzeniu przez admina trafiał do działu testy w tym modzie. A userowi, moderatorowi dać obok przycisku manual przy dodawaniu odpowiedzi - link do modułu który wyświetlał by pop-up, w nim listuje się dział download i obok każdej pozycji w nim = skryptu - "dodaj link do skryptu" i automatycznie wrzucany by był link do treści odpowiedzi... ale namotałem
Cały system download sądze że nie potrzebuje wiele więcej bajerów poza podstawowymi jak np oceń skrypt a znacząco by pomógł co poniektórym (np. tobie Kubatron)
Oczywiście to tylko koncepcja, ale z braku .. (głownego serwisu) wydaje mi sie że każdy moduł ułatwiający życie userom wart jest uwagi :wink:
Pozdrawiam patS.