Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zloty [??]
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
mirrow13
Czy są organizowane jakieś zloty webmasterów, webdesignerów, programowców etc.? Jeśli tak, to wiecie gdzie i kiedy i co tam jest? Thx z góry smile.gif
tiraeth
Niedawno była Konferencja php w Poznaniu smile.gif Nie wiem kiedy ma być nastepna, ale napewno zostanie tutaj umieszczony odpowiedni temat gdy taka decyzja zapadnie smile.gif
Seth
Osoby organizujace poprzednie spotkanie dolaczyly do naszej ekipy, wiec jak tylko bedzie ustalony nowy termin na forum bedzie informacja o tym winksmiley.jpg
menic
Cytat
Osoby organizujace poprzednie spotkanie dolaczyly do naszej ekipy, wiec jak tylko bedzie ustalony nowy termin na forum bedzie informacja o tym winksmiley.jpg
to widze prężnie sie rozwijamy :]
GrayHat
grayhat zaszczyci was swom obecnoscia biggrin.gif
kicaj
A czy poza developerami moga byc inni??
Nie wiem czy bede, ale pytam...
Seth
Niestety... beda mogli byc tylko ci, ktorzy maja skonczone 10 lat, uzywaja pasty Colgate i niebiskiej szczoteczki do zebow, a papier toaletowy maja wywyniety od gory oraz pija kakao z cytryna.
GrayHat
Cytat
Niestety... beda mogli byc tylko ci, ktorzy maja skonczone 10 lat, uzywaja pasty Colgate  i niebiskiej szczoteczki do zebow, a papier toaletowy maja wywyniety od gory oraz pija kakao z cytryna.

tak jak bys ino mnie opisywal winksmiley.jpg
Seth
Cytat
Cytat
Niestety... beda mogli byc tylko ci, ktorzy maja skonczone 10 lat, uzywaja pasty Colgate  i niebiskiej szczoteczki do zebow, a papier toaletowy maja wywyniety od gory oraz pija kakao z cytryna.

tak jak bys ino mnie opisywal winksmiley.jpg

Hmmm... sprawdzimy to podczas kontroli moczu przy wejsciu na sale :-k
kicaj
Cytat

Szkoda... zadnego z w/w warunkow nie spelniam...

Lubie takie odpowiedzi hehe smile.gif
mirrow13
Aha, no to dzięki guys (lovely tongue.gif ) winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.