Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [błahe] Tagi & kolorki
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Foxx
Nie lepiej by było gdyby podczas pisania posta wciśnięty tag otwierał się nie na końcu pisanej wiadomości ale w miejcu, w którym znajduje się kursor?
Czy tylko ja mam tak, że kiedy kilka podfor... podforów (questionmark.gif?) jest "pomarańczowe" i wchodzę w któreś z nich, czytam coś i wychodzę spowrotem na stronę główną, to reszta już nie jest "pomarańczowa"?
8-[
kubatron
Ja też tak mam niestety :wink:
spenalzo
Wychodzi na to, że wam sie sesja kasuje tongue.gif Ale tak to jest jak się używa IE 6 smile.gif
kicaj
Cytat
Wychodzi na to, że wam sie sesja kasuje tongue.gif Ale tak to jest jak się używa IE 6 smile.gif

Jesli chodzi o sesje to czasami nie moge otworzyc topicow w nowym oknie, bo zostaje wylogowany, ale zadko sie to zdarza, i tylko wtedy gdy jestem na WinXP/IE6
scanner
Cytat
Ale tak to jest jak się używa IE 6 smile.gif
Ja używam i problemów nie mam, więc nie uogólniaj, haha.
kubatron
scanner więc ja popieram IE6pl najlepsze moim zdaniem ja niemam problema z otwieraniem nowego topica :wink:
scanner
A czy ja powiedziałem, że najlepsze? ja powiedziałem, że używam.
Proszę nie przekręcać moich wypowiedzi.
kubatron
widzisz ja napisałem że moim zdaniem jest najlepsza więc poprawie cie rolleyes.gif
Foxx
Cytat

Zmieniłem na netscape'a i to samo.
Chyba to co ze mną nie tak smile.gif
Seth
Zmienilem ustawienia ciasteczek i teraz powinno byc juz dobrze.
Foxx
No niestety, u mnie nadal nie działa
Bakus
Skorzystaj z MozillaPL - ja nie mam ŻADNYCH problemów z nowymi topicami... wystarczy, że kolejne posty otwieram w nowych panelach i wszystko gra...
Foxx
No ale właśnie dlatego chciałbm żeby mi działało , żeby nie musieć otwierać w nowym oknie - idąc dalej - mogę sobie zapisać na kartce w których forach jest coś nowego i spokojnie czytać smile.gif
P.S. jutro wypróbuję Mozzillę
Bakus
http://mozillapl.org/index.php?name=MozillaPLMirrors :wink:
Foxx
Dziękuję.
Seth
Dalem jeszcze inne ustawienie. Jezeli teraz nie dziala to widocznie to wina phpBB.
Foxx
U mnie działa teraz w obrębie podforów - jeżeli jestem np. w hydeparku i widzę 3 podświetlone to echodzę w pierwszy, wychodzę spowrotem do hydeparku i 2 są podświetlone.
Ale w na wyższym poziomie kolory znikają.
Jeżeli o mnie chodzi to jakoś przeżyję.
Teodor
A mi wczesniej dzialalo Ok a teraz wchodze na glowna fora z nieczytanymi - kolorowe, potem wchodze do ktoregokolwiek forum juz wszystkie posty niekolorowe...

przedtem bylo lepiej...

Pozdrawiam
Foxx
Zmieniłem na Operę i działa!
Ale to może być zbieg okoliczności, wiec jeżeli ktoś jest za to odpowiedzialny - dzięki.
Foxx
Ekhm. Nie chcę być upierdliwy ale dzisiaj przestało działać, chciałbym tylko wiedzieć czy zmieniło się coś w ustawieniach forum, bo jeśli nie to muszę rozwiązać problem u siebie.
Seth
Nic nie zmienialem. Nie wiem jak inni winksmiley.jpg

btw: ja mialem podobny problem i jakuzywam proxy to on znika.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.