Nie lepiej by było gdyby podczas pisania posta wciśnięty tag otwierał się nie na końcu pisanej wiadomości ale w miejcu, w którym znajduje się kursor?
Czy tylko ja mam tak, że kiedy kilka podfor... podforów (

?) jest "pomarańczowe" i wchodzę w któreś z nich, czytam coś i wychodzę spowrotem na stronę główną, to reszta już nie jest "pomarańczowa"?
8-[
kubatron
6.01.2004, 23:52:34
Ja też tak mam niestety :wink:
spenalzo
7.01.2004, 01:06:22
Wychodzi na to, że wam sie sesja kasuje

Ale tak to jest jak się używa IE 6
kicaj
7.01.2004, 02:22:53
Cytat

Jesli chodzi o sesje to czasami nie moge otworzyc topicow w nowym oknie, bo zostaje wylogowany, ale zadko sie to zdarza, i tylko wtedy gdy jestem na WinXP/IE6
scanner
7.01.2004, 07:31:01
Cytat

Ja używam i problemów nie mam, więc nie uogólniaj, haha.
kubatron
7.01.2004, 14:43:17
scanner więc ja popieram IE6pl najlepsze moim zdaniem ja niemam problema z otwieraniem nowego topica :wink:
scanner
7.01.2004, 14:45:38
A czy ja powiedziałem, że najlepsze? ja powiedziałem, że używam.
Proszę nie przekręcać moich wypowiedzi.
kubatron
7.01.2004, 14:49:23
widzisz ja napisałem że moim zdaniem jest najlepsza więc poprawie cie
Cytat

Zmieniłem na netscape'a i to samo.
Chyba to co ze mną nie tak
Zmienilem ustawienia ciasteczek i teraz powinno byc juz dobrze.
No niestety, u mnie nadal nie działa
Bakus
8.01.2004, 02:38:52
Skorzystaj z MozillaPL - ja nie mam ŻADNYCH problemów z nowymi topicami... wystarczy, że kolejne posty otwieram w nowych panelach i wszystko gra...
No ale właśnie dlatego chciałbm żeby mi działało , żeby nie musieć otwierać w nowym oknie - idąc dalej - mogę sobie zapisać na kartce w których forach jest coś nowego i spokojnie czytać
P.S. jutro wypróbuję Mozzillę
Bakus
8.01.2004, 05:30:23
Dalem jeszcze inne ustawienie. Jezeli teraz nie dziala to widocznie to wina phpBB.
U mnie działa teraz w obrębie podforów - jeżeli jestem np. w hydeparku i widzę 3 podświetlone to echodzę w pierwszy, wychodzę spowrotem do hydeparku i 2 są podświetlone.
Ale w na wyższym poziomie kolory znikają.
Jeżeli o mnie chodzi to jakoś przeżyję.
Teodor
9.01.2004, 01:01:07
A mi wczesniej dzialalo Ok a teraz wchodze na glowna fora z nieczytanymi - kolorowe, potem wchodze do ktoregokolwiek forum juz wszystkie posty niekolorowe...
przedtem bylo lepiej...
Pozdrawiam
Foxx
10.01.2004, 16:19:31
Zmieniłem na Operę i działa!
Ale to może być zbieg okoliczności, wiec jeżeli ktoś jest za to odpowiedzialny - dzięki.
Foxx
12.01.2004, 15:34:03
Ekhm. Nie chcę być upierdliwy ale dzisiaj przestało działać, chciałbym tylko wiedzieć czy zmieniło się coś w ustawieniach forum, bo jeśli nie to muszę rozwiązać problem u siebie.
Seth
12.01.2004, 15:42:17
Nic nie zmienialem. Nie wiem jak inni
btw: ja mialem podobny problem i jakuzywam proxy to on znika.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.