Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: KONKURS NA DESIGN php.pl !!!!!! WAŻNE
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
itsme
Z przykroscią informuję że prace konkursowe przepadly razem z awaria jednego z dysków. Zawsze sie zabezpieczamy lecz tym razem nie mielismy na to wplywu.

Prosba do wszystkich ktorzy juz wyslali swoje prace aby ponownie wyslali do xenki kamilka@life.pl oraz na moja skrzynke itsme@php.pl .

Przepraszamy za problemy.

W zawiązku z awarią ogłoszenie wyników odbedzie sie 17.01.2004

Pozdrawiam
It`s_me
itsme
przypominam ze prace nalezy zdac przed 17.01.2004 . Abysmy mogli zdarzyc je ocenic.
YooYoo
sorki ze tu a nie na maila...

ale dzis sie dowiedzialem ze wywalil sie moj serwer i kazdy mail wyslany z 3 ostatnich dni nie doszedl ;/

nie wiem czy mozna jeszcze...

http://www.devonstudio.com/projekty/phppl.jpg

pozdro :wink:
itsme
ok rozumiem ze wiecej prac nie ma ...

te nadeslane sa bardzo ciekawe
dzis wieczorkiem powiesze wszystkie prace na sieci do wgladu. Dostep bedzie ograniczony dla grupy developerskiej, moderatorow i opiekunow.

decyzje postaramy sie oglosic jutro.
Autorom przypominam ze prace docelowo musza byc dostosowane na wymogow okeslonych w regulaminie www.konkurs.php.pl. Dzielo ktore wygra musi zostac dostosowane na regulaminu. Ponadto moze sie okazac ze grupa php.pl moze miec uwagi i zalecenia w sprawie dokonania zmian aby praca byla lepsza z tym tez nalezy sie liczyc.

Pozostale prace (przy zgodzie autorow) zostana wdrozone do drugioego projektu realizowanego przez grupe php.pl tj www.opensource.com.pl

Zycze powodzenia i ciekawej jak i owocnej wspopracy z zespolem php.pl
itsme
z przyczyn odemnie zaleznych nie zdarzylem powiesic prac uczynie to dzis wieczorem w domq.

Jednoczesnie termin ogloszenia wynikow został przesuniety na dzien 23.01.2004

za opoznienie przepraszam

Pozdrawiam
lark
Jaja sobie robicie...

Najpierw wyznaczacie konkretny termin, którego trzeba się trzymać. Siada Wam dysk, ok rozumiem. Ale niby z jakiego powodu pozwalacie na dalsze przysyłanie prac? Termin wyznaczony był do końca grudnia i nie rozumiem dlaczego jest/był on naginany.

Wyniki miały być ogłoszone 17.01... teraz znów zmiana terminu. Na stronie http://konkurs.php.pl/ żadnych informacji na ten temat. Wybacz It's_me, ale dla mnie to jest dziecinada. Zwyczajnie.

W związku z czym publicznie proszę o nie branie pod uwagę moich prac. Podchodzę poważnie, dopóki organizatorzy też tak podchodzą. Wy robicie sobie jaja, więc ja również.

To tyle... See Ya.
itsme
Również Was rozumiem. I prosze o wyrozumialosc. Są czynniki na ktorych wpływ nie mamy. W moim przypadku zle ustawilem terminy czas zdania prac trwal do 17.01.2004 nie bylo jednak fizycznej mozliwosci wystawienia opinii do kazdej pracy i zebrania sie szefow grup na dokonanie wyboru najlepszej pracy.

To jest oczywiscie moja wina za co przeprosilem Larka na PW i jeszcze raz przepraszam publicznie wszystkich pozostalych.

Jedyna rzecza ktora moge dokonac jest ustawienie nastepnego terminu , gdybym jaja sobie robil to bym napisal ze w czasie pozniejszym tego dokonamy.

Wiem ze wyniki konkursu sa przesuwane i wyglada to niepowaznie.

Jednak prosze o odrobine cierpliwosci i wyrozumialosci.
Wyniki napewno beda znane w dniu 23.01.2004 jezeli nie zostana ogloszone sam wystapie o skreslenie mnie z listy developerow, moderatorow, opiekunow i zrezygnuje ze stanowiska glownego "kopacza".

Jeszcze raz przepraszam za powstanie zamentu i nieporozumien.

Pozdrawiam It's_me
DeyV
parę postów zostało usuniętych.
itsme
korekta LARK zostal przekonany przez xenke do pozostawienia swooch prac
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.