Wtedy gdy do cookie wysyłałem dane, chociaż nie miały takiej zawartości jakiej chciałem, ale przynajmniej się tworzyły. Teraz z linijki 47 usunąłem funkcję strtolower() i wyskakuję błąd :
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\test\system\jadro\e-door\functions\logowanie.php:47) in C:\AppServ\www\test\system\jadro\e-door\functions\logowanie.php on line 68
Jak zmodyfikować kod by ciasteczko zostało utworzone?
Skrypt logowania:
<?php class logowanie { private $kxc = \"a523d703f908dd69e02db64ec35d07315f4c49ab3cacad14a97304b02f2fbb09\"; public $zalogowany = 0; public function __construct($login, $haslo, $zapamietaj) { if($this -> autoryzacja($login, $haslo, $zapamietaj)) {$this -> loguj();} } public function loguj() { return $this -> zalogowany = 1; } public function autoryzacja($login, $haslo, $zapamietaj) { { $dane = $_COOKIE[\"jp_login\"]^$this -> kxc; $metod = \"cookies\"; } { $login_use = $_SESSION['login']; $haslo_use = $_SESSION['haslo']; $metod = \"session\"; } { $metod = \"post\"; } { $query = bazadanych::wykonaj(\"SELECT * FROM `users` WHERE `user`='\".$login_use.\"' AND `pass`='\".$haslo_use.\"';\"); if(bazadanych::num_rows($query) == 1) { $wiersz = bazadanych::fetch_array($query); $_SESSION['login'] = $wiersz['user']; $_SESSION['haslo'] = $wiersz['pass']; $_SESSION['nick'] = $wiersz['nick']; if($metod == \"post\" AND isset( $zapamietaj) AND $zapamietaj == \"ok\") { $dane = ($login_use.$haslo_use)^$this -> kxc; } return TRUE; } } else { return False; } } } ?>