Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wykonam] Programista php+mysql
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
jawka7
Witam!

Oferuję swoje uslugi w dziedzinie tworzenia CMS portali lupserwisow w niewielkiej cenie, pisze takze małe skkrypty, mogę wprowadźić poprawki to stron. Staram się o dokladność i czystość kodu, staram sie także pisać go w taki sposóbaby w przyszłości można było bezproblemowo rozpudować go o wieksze możliwości. Staram siębyć jak najbardziej terminowy. Z ceną zawsze można się dogadać winksmiley.jpg

Zdolności
php - bardzo dobrze
mysql - badzo dobrze
javascript - dobrze
css,xml,htm-bardzo dobrze

Kontakt
e-mail: jawa7@onet.eu
gg: 5678353
Babcia@Stefa
Najpierw popracuj nad ortografią, później się bierz za programowanie winksmiley.jpg
Z tego co tu widzę to:

Cytat
Witam!

Oferuję swoje uslugi w dziedzinie tworzenia CMS portali lupserwisow w niewielkiej cenie, pisze takze małe skkrypty, mogę wprowadźić poprawki to stron. Staram się o dokladność i czystość kodu, staram sie także pisać go w taki sposóbaby w przyszłości można było bezproblemowo rozpudować go o wieksze możliwości. Staram siębyć jak najbardziej terminowy. Z ceną zawsze można się dogadać winksmiley.jpg

Zdolności
php - bardzo dobrze
mysql - badzo dobrze
javascript - dobrze
css,xml,htm-bardzo dobrze

Kontakt
e-mail: jawa7@onet.eu
gg: 5678353

Szkoda tylko że e-maila i gg nie przekręciłeś winksmiley.jpg

Popraw swoją ofertę, ja zmienię treść posta (lub go usunę), uwierz że nikt nie zechce Twojej oferty tak źle napisanej smile.gif

Pozdrawiam, Babcia@Stefa
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.