Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: problem z localhost pod mozillą
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Jabol
Witam

Mam pewien problem. Ostatnio zrobiłem sobie reinstalke systemu. I właśnie dzisiaj zacząłem bawić sie w dokonfigurowanie apacha i php. Już wszystko zaczęło działąć, ale jak zapewne wiecie (albo i nie) jestem konsolowcem i tam wszystko robiłem. Potem odpaliłem sobie pga i chciałem połączyć się z nim mozillą. I co, nic! Dokładnie nic. Po prostu wciskam enter a tutaj nic się nie dzieje (całkowicie NIC!). Odziwo pod elinksem wszystko działa cacy. Teraz nie wiem czego to jest wina (serwer czy przeglądarka).
Macie może jakieś pomysły?
Jeszcze dodam, że mam apacha2.0.48 oraz mozillePL 1.6 (emulowaną na linux-emulatorze -> nie chciała mi się skompilować z portów). Może to o to chodzi? Nigdzie idziej się tak nie dzieje.

Pozdrawiam i z góry dziękuje wam za zainteresowanie.
wassago
proponuje na poczatku zainstalowac mozillePL 1.5 - jesli sytuacja sie powtorzy to wiadomo gdzie jest poblem.
Jabol
hehe... problem był gdzie indziej. Coś mam nie tak z hostami i trza było po prostu wbić 127.0.0.1 zamiast localhost
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.