Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wrażenia z Olimpiady dla Gimnazjalistów
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
f(x)
Co sądzicie o olimpiadzie informatycznej z Informatyki dla Gimnazjalistów ?

Przecież to było żenujące, ze przez 40 minut nikt m.in od nas ze szkoły nie mógł rozpocząć testu. No może jedna. Ale na wczytanie kolejnego pytania czekała 6 minut a więc widzicie...

Co uważacie, też mieliście takie problemy ?
Crozin
Jaka olimpiada? Z reguły te wszystkie CKE, OKE itp. padają, gdy wszyscy rzucają się na wyniki...
hwao
Fajnie że organizują takie rzeczy przez internet, że co roku takie rzeczy padają i nie wyciągają wniosków
nospor
1) Najpierw strzelasz z tekstem "olimpiada" i nic wiecej.
2) Na zwrócenie uwagi strzelasz tekstem "gimnazjalna" i nic wiecej (godzin nie liczę)

Czy ty naprawdę myslisz ze na tym forum są tylko ludzie z Twojej klasy z gimnazjum i wszyscy wiedzą, ze jak cos mowisz to mówisz o tym?

Olimpiad jest mnóstwo
Olimpiad gimnazjalnych jest mnóstwo (rozne przedmioty, rozne regiony)
Wrózek jest mało

Na przyszłość jak chcesz uzyskać informacji to weź precyzuj zakres poszukiwan chociac do 10km kwadratowych....

ps: sorki, ale nie moglem sie powstrzymac widzac niesamowity opis problemu
f(x)
Pisałem z telefonu.
O co chodzi z tym CRS TOKEN ? podczas logowania się.

nospor
Cytat
Pisałem z telefonu.
No i co? Myslisz ze jak piszesz z telefonu do poziom wróżek drastycznie wzrasta? tongue.gif
nospor
Cytat
Mnie cytujesz a sam się mylisz...
Czyli jednak poziom wrożek wzrasta? No chyba ze znowu połowa tresci co chciałeś przekazać jest tylko w Twoich myslach a nie w poście więc znowu trudno cię zrozumiec smile.gif
mike
Cytat(f(x) @ 10.11.2010, 15:10:01 ) *
Mnie cytujesz a sam się mylisz...
Kłamiesz z tym gimnazjum, prawda? Chwytasz wszystko w mig jak pięciolatek.
~nospor zwrócił Ci uwagę na podstawowe (Twoje, żeby nie było niejasności) problemy z komunikacją a Ty się czepiasz literówki. Wyluzuj dziecko drogie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.