Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prasa dla programistów
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
LargerWoo
Witam winksmiley.jpg
Szukałem trochę w internecie, i nic nie rzuciło mi się w oczy... Chciałem Was zapytać, czy czytujecie/wiecie o istnieniu jakiegoś miesięcznika/tygodnika/kwartalnika(...) dot. programowania i tematów pokrewnych? Nie pytam oczywiście o gazetki w stylu "Komputer Świat" (nie mam zamiaru tutaj obrazić twórców/czytelników tej pozycji), ale o coś bardziej profesjonalnego... Wiem, że w dzisiejszych czasach istnieje "jedyne słuszne" źródło informacji - internet, ale fajnie by było dla odmiany poprzewracać kolorowe kartki.
chemik1982
http://sdjournal.org/
LargerWoo
Dzięki! A czy te gazetki są do kupienia w wersji "manualnej" winksmiley.jpg
Którą polecasz?
chemik1982
A na stronie nic nie piszą ? W każdym magazynie znajdzie się coś ciekawego. Ściągnij, popatrz i będziesz wiedział, który Ci pasuje, a który nie. Miłej lektury.
LargerWoo
No właśnie nigdzie nie mogę znaleźć informacji na temat papierkowej wersji, szukałem też w empiku i szukam z wujkiem google, ale znalazłem jak na razie tylko jakieś starsze numery na allegro. No ale skoro sprzedają je na allegro, to pewnie gdzieś musi być do kupienia winksmiley.jpg
W każdym razie - bardzo dziękuję za linka!
mikajlo
Też kiedyś poszukiwałem tego czasopisma w wersji papierowej, ale skończyło się na tym, że czasami drukuje sobie sam poszczególny materiał z tej gazetki.
chlebik
SDJ wychodzil w wersji papierowej, ale jakis czas temu obcieli go tylko do wersji online. Wczesniej wychodzila tez gazetka o PHP (nie pamietam tytulu, ale wydawnictwo to samo) i tez poszlo w pieriod. Bylo kilka innych tego typu gazetek, ale one padaja (raczej ludzie z IT wola cos online niz placic kolo 20-30 zl za gazete na kredowym papierze, gdzie poza duza iloscia reklam nie ma wiele ciekawego).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.