Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z orange
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
mrok
Moze miał ktoś podobny problem i wie jak to naprawić.

Od około 1h nie mogę wykonąć zadnego polączenia - co chwilę pokazuje sie komunikat "przekaz połączeń aktywny", 3 pikniecia i koniec. mogę znów wybrać numer i to samo. Znajomi moga się do mnie dodzwonić, ale ja do nich juz nie.
To orange (na sim jeszcze idea winksmiley.jpg pre-paid (na pewno aktywny - doladowywalem go jakis tydzien temu), komórka noki - jakiś stary model (ze 3 lata ma).

Przelozylem karte do innego aparatu i nadal to samo (wniosek to nie wina aparatu).

tak wiem ze malo ma to wspolnego z php wstydnis.gif

darko
*500 i sprawdź stan konta winksmiley.jpg czasami też się tak dzieje, jak nadajniki w pobliżu są zajęte, zwłaszcza w weekendy.
LBO
Też tak mam - widać to jest coś po stronie Orange.

edit:

Strona Orange padła - ludzie się dobijają smile.gif
darko
blinksmiley.gif Panowie faktycznie, właśnie sprawdziłem i potwierdzam ten problem. Co się dzieje?
darko
dzięki za info
gigzorr
no niestety "padu-padu" , jak masz farta to sie dodzwonisz i sms dojdzie smile.gif
kwiateusz
wszyscy sie tak tym podniecają, a ja zrobiłem przelewy, pogadałem z koleżanką i nic... czuje sie oszukany, czemu u mnie działało?!
Wicepsik
Cytat(kwiateusz @ 22.12.2010, 00:28:18 ) *
wszyscy sie tak tym podniecają, a ja zrobiłem przelewy, pogadałem z koleżanką i nic... czuje sie oszukany, czemu u mnie działało?!

Może masz innego operatora i o tym nie wiesz? worriedsmiley.gif
Damonsson
Jak to leciało..."Nawet nie poczujesz jak cię przeniesiemy, ciebie i twoją… całą… rodzinę" Play aaevil.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.