Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: sport vs programowanie
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
mazy
Może to nie jest to temat związany z php ale zawsze nurtowała mnie postawa innych programistów. Czy uprawiacie jakiś inny sport poza wyczynowym piciem kawy:) ?
Anarion
Nie jestem jeszcze jakims doswiadczonym programista, narazie jestem tylko uczniem, aczkolwiek co nieco umiem napisac. Jak prawie kazdy Litwin w Puńsku smile.gif uwielbiam koszykówke i ja uprawiam...
hyper
...a ja się bawię trochę w tenisa, czasem też piłkę nożną. Mimo wszystko
szybkościowe wciskanie klawiszy zajmuje za dużo czasu w porównaniu z
innymi sportami, ale ciężko to zmienić.
scanner
Ja preferuje wyczynowy sen. CHyba że mam urlop, co podobno raz do roku się zdarza, wtedy pływam i inne rzeczy robię. Ale tylko dla własnej przyjemności.
Seth
Ja lubie pograc w kosza, pojezdzic na rowerze oraz poplywac, natomiast po pracy aby sie troche odestresowac chodze nieraz na silownie ale to chyba nie mozna nazwac sportem winksmiley.jpg
mazy
Ja osobiście uprawiam sport profecjonalne. Gram w taka grę zespołową zwaną: UNIHOKEJ. Pewnie nie wiecie co to jest (prawie nikt nie wie sad.gif ) smile.gif Ale dla programowania zawsze znaję wolną chwilę.
Sir Blade
Cytat
Ja osobiście uprawiam sport profecjonalne. Gram w taka grę zespołową zwaną: UNIHOKEJ. Pewnie nie wiecie co to jest (prawie nikt nie wie sad.gif ) smile.gif Ale dla programowania zawsze znaję wolną chwilę.

coz unihokej questionmark.gif? taaa.. jestesmy najlepsi smile.gif

inna sprawa. nie jestem programista tylko 'sympatykiem' programowania. robie to dla zabawy choc czasami wpadnie pare 'tauzenow' za jakis proojekt smile.gif
hyper
Cytat

Czy unihockej to taka wersja hokeja na trawie? Zgaduję, więc proszę
się nie śmiać.
Sir Blade
dales teraz hyper popalic smile.gif
hyper
Zawsze lubiłem bawić się ogniem winksmiley.jpg
Bardziej przypadła mi do gustu nazwa "floorball" określająca ten sport.
castor
sporcik to podstawa :wink: kiedys mialem tylko taki okres czasu ze przez prawie 6 miechow po 18h przed komputerem siedzialem ..a teraz to tylko w pracy przy kompie siedze

..a co do sportow to rowerek,silownia no i moja pasja ...jazda samochodem(...oczywiscie nie po zakupy) :wink:
kotowszczak
Sportem zainteresowałem sie znacznie w czesniej niż programowaniem. I choć w żadnej dziedzinie nie jestem mistrzem to obie rzeczy przynoszą mi nie samowitą radosc smile.gif. Robie to dla własnej przyjemnosci i choć czasem ciezko jest sie oderwac od kompa to zadko kiedy rezygnuję z meczu w kosza czy siatę (szcególnie w letni dzien).
mazy
Cytat

C o t o ma znaczyć?questionmark.gif jestem zszokowany wiedzą o unihokeju w pół-światku php smile.gif
Sir Blade
Cytat
Cytat

C o t o ma znaczyć?questionmark.gif jestem zszokowany wiedzą o unihokeju w pół-światku php smile.gif

1. pochodze z nowego targu
2. moja firma (rodzinna) czasami sponsoruje szarotke nowy targ
3. prezes szarotki mieszka na przeciwko mojej siostry

wystarczy questionmark.gif

smile.gif
mazy
ehh Szarotka jest najlepsza sad.gif , ja osobiście gram (raczej grałem) w AZS AWF Biała Podlaska smile.gif
Sir Blade
Cytat
...jazda samochodem(...oczywiscie nie po zakupy) :wink:

a czym dysponujesz questionmark.gif?
GeoS
Ja proponuje dwa kolka: kolarstwo gorskie, downhill, crosscountry, ...

Zeby szlo nie tylko w nogi, ale zostalo cos w glowie i rekach: karate kyokushin i inne sporty walki aaevil.gif
Sir Blade
MTB+Narty. Czasami dochodzi tenis, pilka nozna a i w brydza lubie popic ups...pograc winksmiley.jpg
domm
choć nigdy w unihokeja nie grałem, to słyszałem o tym dużo, mój brat na studiach często w to grał.
ja akurat gram w amatorsko (a nawet bardzo amatorsko :wink:) w siatkówkę, 2 razy w tygodniu po 2 godziny; super sprawa pod warunkiem że jeszcze kilka osób ma o tym pojęcie.
GeoS
Panowie, zapomnieliscie jeszcze o jednym hobby (dla niektorych sporcie amatorskim/wyczynowym) - kobietach ... smile.gif
... i wszystkim co sie z nimi wiaze smile.gif
Sir Blade
"nocna dlubanina" winksmiley.jpg
scanner
Nie zawsze nocna, nie zawsze...
Sir Blade
nie zawsze nocna to fakt winksmiley.jpg
mazy
no chłopaki! ja tu zaczynam "poważny" smile.gif temat a wy tu od razu ojakiś nocnych eskapadach hehe biggrin.gif
GeoS
Nawiazujac do mojego subtematu: kazda pora jest dobra aaevil.gif aaevil.gif aaevil.gif
scanner
Cytat
eskapadach
Eskapadach? Toć to relaxacyjnie a nie wyczynowo..
mazy
Jak tak to przepraszam smile.gif

ps. niedługo będzie trzeba zmienić topic na kobiety vs programowanie :DDDDD
GeoS
Wierzcie, albo nie, ale sa kobiety programujace (lepiej lub gorzej - zupelnie jak z facetami - ale sa) - potwierdzone organoleptycznie aaevil.gif aaevil.gif

Jak sie uda, to moze nawet beda sfotografowane (w niedalekiej przyszlosci) aaevil.gif
scanner
na szczęście moja Pani nie programuje, a kompa używa tylko w pracy. Przynajmniej mam ten impuls, który mnie odrywa od klawiszy, heh tongue.gif
GeoS
Kobieta przy kompie tez moze byc odpowiednim impulsem.
Po co bidulka ma tak siedziec i sie meczyc, dostarczmy jej i sobie jakiejs rozrywki .... aaevil.gif
mazy
poszukałem i mam http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=249
hehe smile.gif
kurtz
Cytat
Czy uprawiacie jakiś inny sport poza wyczynowym piciem kawy:) ?
jogging + szachy? ;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.