Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ankieta komunikatory internetowe...
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
morarz
Witam,

Jak ktoś by miał czas to proszę o wypełnienie ankiety nie pogniewam się za to smile.gif
Jest to dodatek do pracy inżynierskiej.

http://www.ankietka.pl/ankieta/55483/komun...nternetowe.html

Z góry dziękuje za odpowiedź.
bim2
Pierwsze pytanie żałosne. Nazwa komunikatora a w odpowiedziach protokoły? I jak ja mam wybrać skoro używam dużo gg do rozmowy ze znajomymi oraz jabbera do kontaktu z osobami które go posiadają. W piątym brakło mi odpowiedzi "nie". Przypadkowo kliknąłem i nie ma jak wybrac cholernego nie :/
l0ud
Faktycznie - w pierwszym pytaniu nie ma mowy o multikomunikatorach (wypadałoby rozdzielić bo tak właściwie prawie każdy zaznaczy GG). Poza tym łatwość obsługi/instalacji a funkcjonalność też należałoby rozdzielić tongue.gif
radabus
Szczerze? Mylisz komunikator z protokołem. Wygląda to jak ankieta pisana pod nieświadomych użytkowników padu-padu.
O$iek
Szczerze? Mnie to wygląda jak "musiałem zrobić ankietę - miałem 15 minut". Na dobrą sprawę mogłem odpaść przy pierwszym pytaniu, gdyby nie to, że czasami używam Google Talka i właśnie jego zaznaczyłem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.