Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czas spedzany na forum
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
cineck
Niektorzy mysla dlaczego taki post ? Juz tlumacze , jestem ciekaw ile czasu spedzacie na korzystaniu z tego forum, ja osobiscie siedze pare godzin dziennie , i sledze posty swoje smile.gif jak i innych tongue.gif ale domyslam sie ze sa lepsi ode mnie biggrin.gif
hwao
Jak mam tylko wlanczonego kompa i neta winksmiley.jpg to forum mam wlaczone z zakladce mozilli ciagle smile.gif
kicaj
U mnie jest bardzo roznie smile.gif
Zdarza sie, ze siedze w tygodniu po kilka godzin, a czasami wypada ze taki czas poswiecam tylko na jeden dzien smile.gif
scanner
A ja jestem tu zawsze... (no poza weekendami).
Co chyba widać..
I czytam prawie kazdeog (nawet najdurniejszego) posta. MOderatorka to ciężki kawałek chleba...
sztosz
Od pon. do piątku od 8 do 16 jak normalny dzień w pracy, niestety jest to jedna z niewielu rozrywek na jakie mogę sobie pozwolić w pracy.
cineck
Cytat(scanner @ 2004-06-21 09:28:33)
A ja jestem tu zawsze... (no poza weekendami).
Co chyba widać..
I czytam prawie kazdeog (nawet najdurniejszego) posta. MOderatorka to ciężki kawałek chleba...

laugh.gif heh scanner no faktycznie wspolczuje Ci ale zdrugiej strony... powolusku poznajesz kazdego usera tego forum... winksmiley.jpg
scanner
Cytat(cineck @ 2004-06-21 15:05:02)
powolusku poznajesz kazdego usera tego forum... winksmiley.jpg

Niektórych znam aż za dobrze :/
Bakus
hihihi pozdrowienia przesyła greyhat winksmiley.jpg
ja na forum siedzę różnie... teraz mam masę własnej roboty, ale był czas (miesiąc temu...), że siedziałem tu prawie całą dobę...
kubatron
Cytat(scanner @ 2004-06-21 15:36:05)
Cytat(cineck @ 2004-06-21 15:05:02)
powolusku poznajesz kazdego usera tego forum...  winksmiley.jpg

Chodzi ci o mnie, widziałem tongue.gif Ja siedze na forum ile tylko dam rady a ostatnio poświęcam prawie od rana do wieczora biggrin.gif
Zbłąkany
Ostatnio rzadziej siedzę bo mam full pracy sad.gif i jakoś nie mogę się przyzwyczaić do nowego forum może ma ktoś jakiegoś manuala winksmiley.jpg ale zawsze ponad godzinę sie zbierze dziennie cool.gif
Marusz
Cytat(kubatron @ 2004-06-21 18:47:27)
Cytat(scanner @ 2004-06-21 15:36:05)

Chodzi ci o mnie, widziałem tongue.gif Ja siedze na forum ile tylko dam rady a ostatnio poświęcam prawie od rana do wieczora biggrin.gif

Tak... bycie pępkiem świata bywa takie emocjonujące...
Chewolf
Ja od piątku mam wakacje to będe długo przesiadywał na forum (chyba ) tongue.gif
pablo-alonzo
Ja tez zakrzep na 2 dni. hyh Fajna SonDA biggrin.gif
k11
ja tu zagladam co kilka dni, i przebywam tu kilka minut - czytam tylko hydepark :roll2: pa
marcin96
Odkad forum przeszlo na IPB, to korzystanie z niego stalo sie dla mnie duzo wygodniejsze i sprawniejsze. Dlaczego? A no subskrybuje sobie wybrane fora (oprocz tego takze subskrybuje wybrane tematy, ale to bylo juz wczesniej) i dzieki temu wystarczy, ze zerkam na maile przychodzace do skrzynki i widze, czy dzieje sie cos, co mnie zainteresuje, czy nie :>)

A ogolnie spedzam.. bardzo roznie... czasem z minute.. a czasem ponad godzine :>)
cineck
Cytat(pablo-alonzo @ 2004-06-23 22:03:15)
Ja tez zakrzep na 2 dni. hyh Fajna SonDA biggrin.gif

biggrin.gif fajnie ze sie podoba, cool.gif biggrin.gif wpadlem na jej pomysl calkiem przypadkiem tongue.gif
Zbłąkany
cineck, a jak wpadłeś na ten pomysłquestionmark.gif włosy ci pomogły czy raczej coś innego powiedz nam my też chcemy miec fajne sondy tongue.gif biggrin.gif
cineck
laugh.gif looool yy no normalnie se wpadlem na tego pomysla tongue.gif i postanowilem was o to zapytac smile.gif
Zbłąkany pomysl a napewno tez wymyslisz jakas ciekawa sonde

Pozdro guitar.gif thumbsupsmileyanim.gif
.dragonfly
Hmm. Teraz bedzie wszystkiego z 30 minut :roll2: Wczesniej potrafilem siedziec po kilka godzin dziennie. To byly czasy cool.gif
cineck
No to jak najszybciej trzeba wrocic do tamtych czasow.... tongue.gif
Zbłąkany
cineck mam nadzieje ze mi sie uda smile.gif cool.gif
cineck
smile.gif jak Ci sie nie uda , jak Ci sie uda smile.gif hehe

pozdro..spadam po brzdakac na guitar.gif pa
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.