Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Hydepark: SDI+windaXP
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
wassago
no takie male pytanko na ktore ktos z was na bank bedzie znal odpowiedz..
mam SDI z tepsy i windeXP, lacze sie z netem... tak do 1 ( czasami mniej) minuty net dziala a potem jest taki dziwny objaw.. monitorek na pasku dalej mryga:) polaczenie niby dalej jest ale strony juz sie nie wyswietlaja... co moze dolegac mojemu stalakowi??

ps.
- tepsa mowi ze to problem z kompem (ale u kumpla dziala SDI [jego sdi])
- serwis kompa mowi ze to wina tepsy...
- konfig dial-up'u jest na bank ok
itsme
Cytat
- tepsa mowi ze to problem z kompem (ale u kumpla dziala SDI [jego sdi

nie wiem co chciales przez to powiedziec ale moim zdaniem wez komputer idz do kumpla i podlacz pod jego SDI
jezeli wszystko bedzie ok reklamowac nalezy u TPSA
a jezeli nie bedzie ok format c:
wassago
Cytat
Cytat
- tepsa mowi ze to problem z kompem (ale u kumpla dziala SDI [jego sdi

nie wiem co chciales przez to powiedziec ale moim zdaniem wez komputer idz do kumpla i podlacz pod jego SDI
jezeli wszystko bedzie ok reklamowac nalezy u TPSA
a jezeli nie bedzie ok format c:

wlasnie w tym zecz ze bylem u kumpla i na jego sdi wszystko ladnie dziala / bylem tez w serwisie i u nich tez dziala... ale w tym zecz, ze po:
1. tepsa zapewnia, ze u nich jest wszystko ok i nie mam mowy o ich bledzie :?
2. to komp mojej dziewczyny a ona ma film i nie pozwala sobie pomoc (czyt. format c: : smile.gif )

qrka.. bede musial ja przywiazac do krzesla i kompa "zrobic":P
itsme
skoro Twoj komp dziala na innym SDI to rekamacja do TPSA na pismie !!!
wassago
juz jestem TAAAAAKI zbulwersowany :x , ze w liscie zaczne ich wyzywac:) ale to i tak nic nie da bo juz koles z obslugi klienta przepraszal ze tak to wszystko wyglada i na tym sie skonczylo, bo zaplacic za miech musze i jeszze ta irytacja TepSa... ludzie olejcie tepse!!!!! - tylko co to da?? monopol ruels (dialog to nie konkurencja w miescie takim jak Zielona Góra) :cry:
itsme
wassago jako urzędnik (czyli ja) podpowiem Ci jak to zrobić:

1. idziesz pytasz się kto jest odpowiedzialny za Twoje usterki (a raczej ich usunięcie)
2. Jeżeli widzisz go to przede wszystkim pytasz się jak ma na imię i nazwisko następnie pytasz się kto jest jego przełożonym imie i nazwisko oraz telefon. Dopiero po tym przechodzisz do sedna sprawy.
3. Po rozmowie z nim i tak idziesz do jego szefa i mówisz, że jesteś niezadowolony i się pytasz kto jest szefem szefa, nazwisko i imię.
4. Do szefa szefa już tylko dzwonisz krzycząc na niego że 2 h temu zgłosiłeś usterke a jeszcze nikt do Ciebie nie zadzwonił.
5. W ciągu 2 dni masz to naprawione i jeszcze będą Ciebie po rękach całować, że jestes zadowolony.

to działa sprawdzałem nawet na TPSA i pamiętaj wszystko na piśmie i Zawsze do szefa szefów smile.gif)

Szczęścia i powodzenia z TPSA (to ludzka rzecz - okradać)
scanner
tylko trzeba uważać, żeby przy tej rekurencji nie dostać Stack Overflow tongue.gif
Ja bym stawial na błędy w systemie. Zawsze jeszcze możesz wyciągnąć swój terminal i zanieść do kumpla. Jeśłi Eryk tam będzie dobrze pracował, to masz system do fixacji, jak nie, to wiesz, co jest grane smile.gif[/code]
wassago
Cytat
[...]
2. Jeżeli widzisz go to przede wszystkim pytasz się jak ma na imię i nazwisko następnie pytasz się kto jest jego przełożonym imie i nazwisko oraz telefon. Dopiero po tym przechodzisz do sedna sprawy.
3. Po rozmowie z nim i tak idziesz do jego szefa i mówisz, że jesteś niezadowolony i się pytasz kto jest szefem szefa, nazwisko i imię.
4. Do szefa szefa już tylko dzwonisz krzycząc na niego że 2 h temu zgłosiłeś usterke a jeszcze nikt do Ciebie nie zadzwonił.
5. W ciągu 2 dni masz to naprawione [...]

dokladnie tak zrobilem biggrin.gif ale byl motyw! ja do nich ide z tym problemem a gosc z obslugi klienta (od sdi) mowi zebym wypelnil formularza a oni go ROZPATRZA! - i wtedy ich pojechalem aaevil.gif ze to oni powinni mi qrka list z przeprosinami wyslac ze w kable mi sie wwiercili przy zakladaniu sdi... taka glupia historyjka
w kazdym razie dzis gosc z tepsy ma przyjsc i zrobic to co jest to zrobienia:)

dzieki itsme
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.