Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Podświetlany kibel i takie tam...
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Ameka
Witam

Proszę o ocenę mojego pokoju

A to już mój kibelek:

Proszę o słowa krytyki, nawet mocne, proszę powiedzieć co jest źle.

nawet jak się nie podoba - proszę powiedzieć co wg. was jest źle...
Całość jest w wersji BETA ale niedługo będzie skończone [termin niezwłoczny*]

*termin niezwłoczny, czas w jakim w razie ataku ruskich UE nam pomoże, czyli 210 dni.

pyro
Masz.... kibel w pokoju haha.gif?

TO ZAŁÓŻ JAKIŚ SENSOWNY TEMAT

||
\/
marcio
nie wiem czy na takim kiblu dalbym rade sie skoncetrowac by cos z tego wyszlo ;p
ShadowD
Przepraszam, ale ile masz lat? Rozumiem że nie masz co robić z $$ i chcesz się pochwalić jaki to oczojebny pokój masz!

Prosisz o ocenę, więc oceniam - tragedia, nieużyteczne, brzydkie, oczojebne ogólnie tragiczne. Zero jakiegoś stylu, widać tylko po tym co piszesz że nie miałeś na co kasy wydać.
ShadowD
Nie mam czym się chwalić pokój jak pokój służy mi jak moje miejsce pracy i spania, na pokazywanie deski klozetowej też jakoś nie mam odwagi! ;-]

Ja lubię wnętrza proste, wręcz puste i na pewno nie dał bym oczojebnych światełek które do niczego się nie nadają - chyba że dyskotekę urządzasz w domu, to może może i coś z tego będzie...
wiewiorek
Ja pier******, to już szczyt szczytów kretynizmu, osobiście sądzę na 81% że autor założył ten temat dla jaj (a przynajmniej mam taką nadzieję) i że to nie jego pokój sciana.gif sciana.gif Zresztą jakby autor nie był trollem to by chyba specjalnie nie rejestrował się tylko po to żeby załozyć taki głupi temat - autor ma 3 posty?questionmark.gif.
ShadowD
No to niestety multikonto jest zabronione, a tutaj sam się do tego przyznajesz. Po co zakładałeś nowe jak mogłeś na tamtym się pochwalić?
marcio
Cytat
Nie wierzę że nie przyda ci się taki system jak:
podgrzewane krzesło, regulowane
rolety na pilota
awaryjne oświetlenie

Moze i sie przyda choc nie bardzo, ogrzewany fotel ma to do siebie ze grzeje dupsko i krzyz po czym sie pocimy
Rolety na pilota szczyt lenistwa wink.gif
awaryjne oswietlenie jest ok
I teraz pytanie sam to zrobiles czy kupiles?Bo to 2 rozne historie...
Fifi209
To lepiej opowiedz jak tym wszystkim sterujesz wink.gif Pokaż może troszkę elektroniki ?
Necsord
Osobiście uważam, że takie światełka fajnie wyglądają... ale na zdjęciu w praktyce to nawet diodę o średnicy 1mm w monitorze z przyjemnością wyłączyłem, a klawiatury z światełkami omijam zdaleka.
Fifi209
Cytat(Necsord @ 3.05.2012, 19:17:12 ) *
klawiatury z światełkami omijam zdaleka.

Mogę wiedzieć dlaczego? Czasem dobrze mieć np. w laptopie, co by w łóżku drugiej osobie nie przeszkadzać.
Necsord
Cytat(Fifi209 @ 3.05.2012, 19:18:57 ) *
Mogę wiedzieć dlaczego? Czasem dobrze mieć np. w laptopie, co by w łóżku drugiej osobie nie przeszkadzać.

1) Nikomu nie przszkadzam zapalonym światłem.
2) Od tak dawna używam klawiatury, że praktycznie raz na "ruski rok" patrze gdzie są jakie klawisze.
3) Drażnią mnie światełka.
4) Nie jestem lekarzem, ani nie będe wyszukiwał specjalnie referatów naukowców z NASA, ale w moim skromnym odczuciu takie światełka po bokach zwłaszcza przy ciemnym oświetleniu tylko szkodzą na oczy.
Korab
Napisz coś więcej od strony technicznej o tych roletach i diodach. Sterujesz diodami jakoś, są zaprogramowane?
Daiquiri
Ameka, proszę Cię zachowuj się jak na człowieka inteligentnego przystało.
Niktoś
To żeś sobie człowieku w domu choinkę zrobił,może jeszcze bombki powieś.Ja nie widzę użyteczności w tym.Deska podświetlana?-no chyba żebyś po pijaku na nią trafił.
Rolety zasuwane-efekt byłby dobry jakby jeszcze według nasłonecznienia to działało.W ramach nauki,nudów i nadmiaru pieniędzy można sobie próbować programować mikrokontrolery pod ledy,ale większego sensu w tym nie widzę.
PS.Ledy szkodzą na wzrok-gdyż światło jest mocno skondensowane.
http://www.biomedical.pl/aktualnosci/oswie...-oczy-1549.html
A tutaj masz jeszcze z czego te ledy zostały wyprodukowane:
http://tech.wp.pl/kat,1009779,title,Diody-...,wiadomosc.html
Miłej lektury,może się odechce.
greycoffey
Świetny pomysł. Ta deska klozetowa aż zachęca do defekacji!
Pawel_W

za tym grzejnikiem ufo trzymasz? ;p
mls
Cytat(Ameka @ 3.05.2012, 17:58:54 ) *
Proszę o ocenę

O ocenę? Proszę bardzo: do dupy. Jak większość Twoich tematów.

Cytat(Daiquiri @ 3.05.2012, 20:30:25 ) *
Ameka, proszę Cię zachowuj się jak na człowieka inteligentnego przystało.

Chyba na to już za późno, trzeba było prosić kilka jego tematów temu wink.gif

(oczywiście, panowie moderatorzy szanowni, dupę każdy ma, więc chyba nie potraktujecie tego jako niecenzuralne słowo? wink.gif)
Niktoś
Mi się próbowało temat zamknąć ,jak próbowałem coś wartościowego do oceny dać. A tutaj proszę kilka fotek, i temat żyje.
Nic tylko fotki wrzucać.A po za tym ,nie te dział.
ShadowD
Oj ja już dałem do zrozumienia co myślę o tym temacie, jak autor chciał by faktycznie pokazać co zrobił, a nie chciał pochwalić się ile kasy wydał dał by jakiś projekt, kod tego mikro kontrolera, czy choćby zdjęcia mechanizmu rolet - co było by dal mnie ciekawe i faktycznie świadczyło o jego pracy/umiejętnościach, ale nasz ukochany kolega zamiast pokazać nam takie fotki chwali się efektem który nie jest piękny, a na pewno nie jest zdrowy dla oczów i psychiki! (dalej nie dokończę zdania haha.gif )

Więc autorze daj nam jakieś powody byśmy mogli ocenić Twoją pracę, a nie wydane dolary.
kilab
O moderacjo.

Rozumiem, że offtopic, że zasady bardziej liberalne, ale bez przesady. Wchodzić tutaj tylko po to żeby czytać jak się dzieci bulwersują bo mają swoje święte racje i ich dyskusja polega wyłącznie na obronie swoich postaw? Zero skruchy, przyjęcia krytyki. blink.gif

Lepiej jednak mniej tematów, ale ciekawych i na poziomie smile.gif
greycoffey
Już nawet nasz hymn na Euro 2012 jest lepszy.
prowseed
Cytat(marcio @ 3.05.2012, 18:51:11 ) *
Moze i sie przyda choc nie bardzo, ogrzewany fotel ma to do siebie ze grzeje dupsko i krzyz po czym sie pocimy

I jajka, co w ogromnym stopniu szkodzi zdrowiu.
marcio
Cytat(prowseed @ 4.05.2012, 23:39:37 ) *
I jajka, co w ogromnym stopniu szkodzi zdrowiu.

Brzydka sprawa brzydka wink.gif

Ale sie bulwersujecie ;p takie teraz sa czasy ludzie nie patrza na jakosc a na glupote ;] (kto bedzie chcial to zrozumie)
strife
Offtop offtopem, ale bez przesady. Mimo, że to Hydepark to jakiś poziom trzeba trzymać.
Poza tym temat do niczego nie zmierza.

@Ameka - następnym razem przemyśl dwa razy zanim napiszesz temat ok?

Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.