W trakcie czytania tego newsa najpierw śmiałem się, a później zacząłem się zastanawiać, czy my jako Polacy nie powinniśmy wystąpić do IBM o odszkodowanie...
Ace
8.09.2004, 16:52:55
boshe... dla mnie to jest smieszne. Odszkodowanie za cos co mialo miejsce kilkadziesiat lat temu, hehe. Ludzie beda szukac coraz to nowych sposobow na zarobienie kasy kosztem innych i z byle powodu beda sie prawowac...
Bakus
8.09.2004, 21:34:46
...tylko, czy to nie doprowadzi, w przypadku uznania pozwu, do zachwiania się rynkiem? 12 miliardów $ to nie tak mało... Fakt - IBM, to nie popierdułka, ale kwota nie należy do najmniejszych...
Sh4dow
9.09.2004, 10:19:18
No dobra, to ja ide do sadu i ostarze rzad polski za to ze doprowadzil panstwo polskie prawie do ruiny przez co moi rodzice sa bezrobitni, przez co moje dziecinstwo bylo dla mnie krzywdzace, chce miec zadosc uczynienie za szkody moralne. Czy to nie dobry pomysl ? Moze jakas kasa bedzie, to na browara pojde. Mam dobrego plana ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.