Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tłumaczenie manuali PHP
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
php-man
Witam ..

Poszukuje osób chętnych do tworzenia serwisu o php . którego zadaniem było by ( prezentacja manuali php w 100% Polskich ) w przyszłości chciałbym też uruchomić taki spis z manualami pod mysql itp... smile.gif Bardzo bym prosił chętne osoby o kontakt na email lub gadu gadu albo telefonicznie . :

Piotr Stanek
Gadu gadu : 4874628
Email : kosiarzu@interia.pl lub mom21@tlen@.pl
nr tel . kom : 608 78 02 17

dziękuje serdecznie pozdrawiam

piotrek
zalew
ma to sens jedynie gdy bedzie zrobione w 99% (zeby nie mowic 100 winksmiley.jpg ).. a nie jak wiekszosc tlumaczen dotad czyli podstawowe funkcje przetlumaczone a reszta to nie laska smile.gif
wool
1. zadajesz pytanie na które odpowiedź jest oczywista
2. nad utworzeniem podobnej tematycznie strony pracują już ludzie z tego forum
3. spamujesz angrysmiley.gif
php-man
Zastanów sie co piszesz . !!!

Jakoś mi nic nie wiadomo o tym , iż ktoś pracował by nad podobnym projektem.

pozdrawiam
php-man
Po zatym

poszukaj sobie w słowniku słowa " spamujesz " . bo widze , że nie wiesz co ono oznacza !
wool
nie słyszłeś o manualu php PL? nie jest wprawdzi cały zlokalizowany ale jeśli dobrze pozukasz znajdziesz stronę grupy która się tym zajmuje. Rozsyłanie identycznych ogłoszeń (jakim niewątpliwie był ten post) na wszystkie podfora jest spamowaniem (pod flood raczej nie podchodzi), czym prawdopodobnie zajmą się moderatorzy, jak się wyśpią.
EOT i tak jutro będzie jedna kopia w HydePark-u
php-man
manuale php.netl nie są kompletne ... nie są zpolszczone do samego końca a ja to mam zamiar zrobić . Po zatym ttaj niewidze nic o man php a jak wyżej napisano ktoś z tego serwisu nad tym pracuje więc ... ?
pozdrawiam
p.s : a co do moderatorów nie mają prawa usuwać tego postu .
zalew
>>>2. nad utworzeniem podobnej tematycznie strony pracują już ludzie z tego forum<<<

nie ma przesytu na tego typu produkcje (dobre produkcje), wiec nawet jesli inny zespol rowniez nad tym pracuje to nie ma nic w tym zlego ze bedzie w czym grzebac.. byle by to co ma byc (ktokolwiek by tego nie robil) bylo dobre ... ja osobisice korzystam z oficjalnego ang i mi dobrze ale jakby bylo cos dobrego po polsku z feedbackiem to bym nie narzekal...

ps. nie zauwazylem zes ta ankiete wsadzil w kilka tematow.. to faktycznie niepotrzebny przypal
wool
mają wszelkie prawa jakie nadał im admin
pozdrawiam i idę spać :-)
itsme
Wstalem, patrze i oczom nie wierze ... bez komentarza ... odsylam autora tego postu do regulaminu, ktory wczesniej zaakceptowal. Koniecznie należy przeczytać. Ale na początek naistotniejszy punkt regulaminu, który pasuje do wydarzeń z nocy:
:arrow: Kliknij mnie plisss

Prawa i obowiązki zarejestrowanego użytkownika znajdziesz :arrow: TUTAJ, zaś moderatora :arrow: TUTAJ.

Uwagi:
:arrow: wszystkie Twoje posty wielokrotnie utworzone na innych forach zostały skasowane.
:arrow: Temat ten wędruje do Hydeparku
:arrow: Te samą wiadomość wysłałem Tobie na PW.

Aby mój post był jednak na temat: Manual należy tłumaczyć na język polski i będzie przetłumaczony, zapewne będzie wisiał pod adresem www.manual.php.pl - mam taką nadzieję

pozdrawiam

ps. dlaczegu użytkownicy są zdziwieni kiedy ktoś im mówi, że jego post może być skasowany ?
scanner
Zamiast tworzyć coś od nowa, lepiej przyłącz się do grupy tłumaczy Manuala php PL. wiekszy pożytek i oszczędność pracy.
Zamiast szukać ludzi, którzy by pracowali nad serwisem postawionym gdzieś (friko.pl? ) przyłącz sie do nas i weź udział w tworzeniu php.pl.
Pozatym proponuję, żebyś zerknął do słownika oraz nauczył się pisac poprawni MySQL.

itsme: bo do tej pory moderatorzy mało sie udzielali.
dragossani
W pełni przetłumaczony manual, to jeden z planowanych elementów serwisu php.pl. Jeżeli ruszą prace w tym kierunku, to na pewno zadbam o to, by były skoordynowane z tym co można znaleźć na www.php.net.
php-man
Po 1 serwis nie będzie na darmowym serwerze . mam swój . Więcj nie osądzaj mnie jak mnie nie znasz . Ani nie insyunuj takich rzeczy nie mając o tym pojęcia bo psujesz mi reputacje ....

po 2 nie mam zamaru się do nikogo przyłączać

po 3 moze to nich php.pl się do mnie przyłączy ? smile.gif

p.s Czy pl.php.net & php.pl to to samo questionmark.gif bo na tym drugim jest tylko forum ..

pozdrawiam nie bawem poinformuje Was o starcie serwisu smile.gif
itsme
Cytat
Po 1 serwis nie będzie na darmowym serwerze . mam swój . Więcj nie osądzaj mnie jak mnie nie znasz . Ani nie insyunuj takich rzeczy nie mając o tym pojęcia bo psujesz mi reputacje .....

po 2 nie mam zamaru się do nikogo przyłączać  

po 3 moze to nich php.pl się do mnie przyłączy ? smile.gif

p.s  Czy pl.php.net &  php.pl  to to samo questionmark.gif bo na tym drugim jest tylko forum ..  

pozdrawiam nie bawem poinformuje Was o starcie serwisu smile.gif

AD 1) narazie nie masz reputacji, nikt Ciebie tutaj nie zna .... smile.gif wiec spokojnie. Akurat na tym forum prowadzimy dyskusje odsuwajac na bok chec obrazania innych rozmowcow. moderatorzy czuwaja smile.gif
AD 2) dziękujemy za wyjaśnienie Twojego stanowiska
AD 3) jak narazie nie mamy do kogo się przylaczac: reputacji nie masz, pracami swoimi sie nie pochwaliles, nie wiemy kim jestes, ogolnie malo danych. Zaś nasze plany będą realizowane pod adresami php.pl i php.com.pl pod innymi raczej watpliwe

AD ps) jasne że nie jest to samo ale ....... czas pokaze

ps pokaz co jest u Ciebie ... (skoro tutaj jest tylko forum)

Z wyrazami szacunku
radziel
Cytat
manuale php.netl nie są kompletne ...

Ale ludze je przeciez ciagle tlumacza...
itsme
jeszcze jedna mysl ile mamy tych manuli do php gdyz php-men mowi o liczbie mnogiej, zas ja tylko na jednym pracuje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.