Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Projektowanie interfejsu graficznego
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kosmos
Cześć,

chciałbym podpytać Was o narzędzia które pomogą w zaprojektowaniu Interfejsu graficznego dla strony WWW lub aplikacji WEB.
Moglibyście polecić coś darmowego?
Pyton_000
Paint
markuz
http://uxpin.com/ - Dzieło polaków, niestety płatne.
memory
@Wonszu nie nabijaj postów głupimi tekstami snitch.gif
@Markuz dzięki za link
ThemeCloud
Moim zdaniem w zupełności wystarczy CSS i HTML -.-
PrinceOfPersia
edytor programistyczny + przeglądarka, ja preferuję Chrome, bo ma najfajniesze dla mnie narzędzia developerskie.

najlepiej też mieć edytor z opcją Live Preview/Live Reload etc. (zmieniasz coś w pliku, od razu się zmienia w przeglądarce, bez potrzeby odświeżania czy save - Brackets ma coś takiego. Inne edytory też ponoć).

i wtyczka Emmet do szybkiego kodowania.

tzm
Cytat(PrinceOfPersia @ 10.07.2014, 19:30:03 ) *
edytor programistyczny + przeglądarka, ja preferuję Chrome, bo ma najfajniesze dla mnie narzędzia developerskie.

najlepiej też mieć edytor z opcją Live Preview/Live Reload etc. (zmieniasz coś w pliku, od razu się zmienia w przeglądarce, bez potrzeby odświeżania czy save - Brackets ma coś takiego. Inne edytory też ponoć).

i wtyczka Emmet do szybkiego kodowania.

a nie wystarczy duży monitor i program always on top? live reloadera jeszcze nigdy nie widziałem który działał by dłużej niż 10 minut. potem mi zawsze crashuje te wszystkie wynalazki. a nie ukrywam przydało by mi się do webstorma.

edit: żeby nie spamować, html5+css3+js - w zupełności wystarczy do zrobienia interfejsu graficznego.
Pyton_000
Autor zadał ogólnikowe pytanie i przestał się udzielać smile.gif Jakby wyjaśnił czego oczekuje to trochę łatwiej byłoby się wypowiedzieć.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.