Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: wycena skryptu
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
ktuvok
Mam przygotować stronę dla biura nieruchomości. Coś takiego jak to. Grafika oczywiście też. Na stronie ma działać systemik do umieszczania i wyszukiwania ogłoszeń o nieruchomościach z możliwością upload'u fotek.

Ile za takie coś mogę wziąć?

Pozdrawiam,
K
nospor
a weź ze dwa razy tongue.gif

a tak poważnie to troche zależy od róznych czynników i chyba trudno to wycenić nie znając ciebie, twoich możliwości, kompetencji itp.

ech, siedzę już 12 godzin w robocie i marudze blink.gif
ktuvok
Zlecejący je zna :) . Wykonałem już kilka projektów, ale to były duże rzeczy i nieco innej natury, a to jest drobnica.

Grafę przygotuje mi mój grafik, ale html będę musiał sam popełnić, no i oczywiście system do obsługi ofert również.

Całość ma prezentować się graficznie dużo lepiej niż to, co podałem jako przykład, ale merytoryczna zawartość i funkcjonalność będzie podobna.

?
scanner
Czy nie dośc mówiliśmy o "wycenianiu" czegokolwiek?
Jeśli autor nie potrafi się określić ile jest warta jego praca, niech zmieni zainteresowania.
Fo
hmm w sumie ja to już mam myślenie

Cytat("pytanie")
ile powiedzieć... ?

Cytat("odpowiedź")
tyle ile chcesz na ręke + 20% podatek od dochodu + b. dobra flashka dla szefostwa z okazji ubitego deala...  aarambo.gif
tongue.gif tongue.gif tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.