Cytat
Jak chcesz to moge sie rozpisac wiecej, co jest tak ze jest zle. Pozatym poco wystawiac strone jak nie pod krytyke chcesz zeby Ci kazdy napisa "fajna", "ladna", "super", "10/10" i tyle? - haha
nie pod krytyke, a pod ecene, doceniamy stroney dobre, mowimy co jest zle co mozna by dopracowac. Krytyka jest tylko czescia oceny.
Cytat
Btw: nie interesuje mnie zdanie jakis osob z jakiejs tam gazety, bardziej liczy sie plubliczosc ale jak robiliscie akcje w tylu (kolego prosze klikni na ten link bo chcemy wygrac - to nie ma czym sie podniecac).
na klikanie, to bylo glosowanie internautow ...
Cytat
Nie wiem czy slusznie ale 1 miejsce w jakims konkursie nie znaczy ze strona jest idelana i nie mozna sie do niej doczepic, zreszta...
nie ma stron idealnych ... ale wygrana w 3 kat. i w tym nagrda sepcjalna entera, to o czyms swiadczy jednak jak by nie patrzec.
Cytat
Sam pisałem spore wypracowanie na temat subkultur i raptem było tam z 7,8 stron na papieze (drukowane - mala czcionka) a na tej stronie mozna znalesc pare linijek, w dodatki osob ktore zupelnie nie przyjzaly sie tematowi, czyli napisali to co jest w unich na podworku(?) i to nie wiem gdzie, bo jak czytalem niektore teksty to dostawalem odruchu wymiotnego na temat bredni w nich zawartych.
a jakies konkrety

jaki tekst co w nim zlego
Cytat
Po uno
nalecialosc po scanerze ... ?
P.S.
a teraz pora zeby jakis moderator sobie zamknal temat bo nabijam sobie posty, i niec one nie wnosza do dyskusji ? co nie ?
wybaczcie kiedys tu pisalem czesto, teraz pisuje na innych forach, i widze ze to co sie to dzieje to kabaret.