Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Podajcie skrypty....
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
AnGeL Of DeAtH
Podajcie jakies skrypty dzieki ktorych moglbym zaczac pisac gre MMORPG!!!!!!

ALBO CHOCIAZ LINKA PODAJCIE

blink.gif exclamation.gif!TXN I POZDRO DLA WSZYSTKICH!!! blink.gif
Fipaj
1. Nie krzycz
2. Nikt ci takiego skryptu nie da, musisz zrobić sam. Bo nie ma...

Inaczej:
1. Chcesz skrypt, dzięki któremu zaczniesz pisać własną grę?
2. Może Manual? smile.gif

FFCode biggrin.gif
zbig13
Było już na forum. Może warto czasem użyć wyszukiwarki?
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=32377&hl=rpg
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=28245&hl=rpg
AnGeL Of DeAtH
LOOOZ SOORKI NIE CHCIALEM NA WAS NAKRZYCZEC cool.gif OKI ALE TERAZ TAK SERIO CO MYSLICIE O MOTYWIE BO MAM PROGRAM "EDITPLUS 2 "
JAK MYSLICIE DOBRY ON JEST?? sadsmiley02.gif
Diablos
Lol, czy dobry czy zły przetestuj go sam.
Nie wiem w jaki sposob miałby on ci ułatwic pisanie mmorpg...
kubatron
Kolego krzyczenie to pisanie dużymi literami a ty własnie to robisz a po drugie do pisania gry się bierzesz a wogóle nic nie umiesz zacznij jak kazdy od podstaw tzn. czytac manuala, i pisac cos a nie żucasz sie z motyka na słonce...
kszychu
To ja przeniosę, OK?
chojraq
Kurde pokemony, nawet tutaj....
AnGeL Of DeAtH
laugh.gif ok spox txn za pomoc wlasnie przemyslalem sprawe i doszedlem do wniosku ze macie racje przydalo by sie zaczac MANUALA czytac :roll2: SPOCZKO TXN BIG za wszelka pomoc z waszej strony. A i jeszcze 1....

Slyszalem ze zeby zaczac pisac np. wlaasnie gre to trzeba najpierw zrobic ja pod postacia html a dopiero poznjej przerobic KAMELEONEM lub innym programem na regule php to prawda?? blink.gif
chojraq
Cytat(AnGeL Of DeAtH @ 2005-07-14 17:12:49)
Slyszalem ze zeby zaczac pisac np. wlaasnie gre to trzeba najpierw zrobic ja pod postacia html a dopiero poznjej przerobic KAMELEONEM lub innym programem na regule php to prawda?? blink.gif

Musisz ja wyskrobac na glinianej tabliczce... czy Ty to robisz specjalnie? Czy jestes az tak glupi?
AnGeL Of DeAtH
Zacznijmy od tego ze ja znam jezyk tylko i wylacznie html i bardzo slabo c/c ++ ale nigdy w zyciu nie mialem doczynienia z jezykiem php wiec jak wiesz dopiero sie ucze wiec wzuc na looozzz aarambo.gif a motyw jest taki ze czytalem na ktorym z t6ych forum o takim czyms wiec sie poprostu pytam biggrin.gif
chojraq
Co nie zmienia faktu ze pisac poprawnie moglbys sie nauczyc... EOT.

Do napisania takiej gry potrzebujesz b. dobrej znajomosci php & mysql, html/xhtml jest dodatkiem tylko jezeli chcesz to ubrac w jakas grafike, etc. Pokazywac jakies wykresy, statystyki, itd. Wiec zanim zaczniesz myslec o napisanu takiej gry radzilbym Ci zaczac sie uczyc php....
Diwi
A jak chcesz zrobić gre bez pisania silnika to zainteresuj się czymś co nazywa się Vallheru

http://vallheru.sourceforge.net/news.php

Pozdrawiam
Seth
Google.pl i do dziela.
Temat zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.