Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wasze ulubione kreskówki
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Diwi
Witam

Chiałbym się zapytać was użytkownkiów jakie są wasze ulubione bajki ? Ponieważ ja rozpocząłem temat więc ja podam swoje (które lubiałem i lubie nadal)

The Simpsons:

No tą bajke chyba każdy zna i wie o czym ona opowiada. Najlepszy odcinek to wg mnie gdy homer zakłada swój domowy biznes chcąc robić pieniądze przez internet (nie wiedząc nawet co to naprawde jest). Pod koniec odcinku do jego domu przyjeżdża Bill Gates z propozycją "wykupienia" firmy, co okazuje się zdemolowaniem biura.

No i czas na drugą:

Beavis & Butt-Head:

Niektórzy z was chyba znają tą kreskówke. Opowiada ona o dwóch półgłówkach, jedny jest fanem Metalici a drugi AC/DC. Co do najlepszego odcinka to pierwszy odcinek z serii "Cornholio" gdzie Beavis pod wpływem dużej ilości środków na pobudzenie zamienia się w "Cornholio" i żąda od wszystkich Papieru Toaletowego do swojej du*y. Mam jeszcze najfajniejsze 2 teksty z tego serialu:

I'am Cornholio (Jestem Cornholio)
i need TP (chce papieru toaletowego)
for my Bunghole (do mojej du*y)
are you threatening me ? (groźisz mi ?)

i

This sucks more than ever thing thath sucks before(To jest do du*y bardziej niż jakakolwiek rzecz która była do du*y wcześniej)

A jakie były wasze ulubione bajki ?

Pozdrawiam
Legro
Mówisz 'jakie były'.. Bo teraz bajek nie oglądam tongue.gif A tak to lubiłem oglądać Tom & Jerry biggrin.gif
NuLL
HydePark == Rozmowy bez ograniczeń.

Ale trzymajmy jakiś fason - niedługo będziemy rozmawiac której firmy papier toaletowy jest lepszy...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.