robokator w 100 % zgadzam się z Tobą
scanner
27.07.2003, 16:30:48
hehe wydaje mi się, że co niektórzy tutaj biorą zabardzo powarznie swoje obowiązki , napisałem co o tym myślałem ,
p.s które to już upomnienie?
itsme
27.07.2003, 17:14:28
Cytat
hehe wydaje mi się, że co niektórzy tutaj biorą zabardzo powarznie swoje obowiązki , napisałem co o tym myślałem ,
p.s które to już upomnienie?
zapewne o 50 za wiele
jutro usune posty ktore sa niezgodne z regulaminem
Anarion
27.07.2003, 17:49:47
No ciekawe co by sie stalo gdyby kazdy zaczal pisac wiadomosci typu "zgadzam sie" lub "nie zgadzam"...
robokator
27.07.2003, 19:53:33
? nie martw sie ja tez dostalem dzis upomnienie, witaj w klubie :-)
itsme
27.07.2003, 19:59:40
Cytat
? nie martw sie ja tez dostalem dzis upomnienie, witaj w klubie :-)
Panowie poziom postów musi być utrzymany odpowiednio wysoko ... zwłaszcza w takim dziale jak php PRO. Jezeli chodzi o upomnienia to zapewne same z siebie nie sa pisane. Musi być związek przyczynowo-skutkowy. Przyczyna jest złamanie regulaminu, skutkiem upomnienie.
Regulamin jest tak napisany aby był zrozumiany dla wszystkich. Jezeli macie problemy z analiza przeczytanego tekstu to powiedzcie napewno ktos z moderatorow postara sie wszystko wyjasnic.
Nie sadze aby lamanie regulaminu wynikalo z Waszej zlosliwosci klade to na brak jego znajomosci.
Pozdrawiam
a ile jest potrzebnych upomnien zeby dostać bana
itsme
27.07.2003, 20:40:58
Cytat
a ile jest potrzebnych upomnien zeby dostać bana
jezeli chodzi o ilosc upomnien nie ma podanej konkretnej liczby
martwi mnie tylko jedno ze Ci ktorzy chca naprawde pomoc lub takiej pomocy potrzebuja takich pytan nie zadaja. Dla nich oczywiste jest ze jezeli dostaja na PW informacje ze cos zle uczynili to czytaja odpowiedni pkt regulaminu zapoznaja sie z nim i dostosowuja wszystkie swoje nastepne posty.
jezeli nie potrafisz sie dostosowac do zasad panujacych na TYM FORUM prosze przemysl czy bedziesz tutaj osoba mile widziana.
zas na marginesie zbyt czesto i zbyt wiele czasu zajmujesz wszystkim ktorzy staraja sie Tobie wytlumaczyc ze jest regulamin. Jezeli nie podobaja Ci sie nasze zasady to opusc to forum.
rdpan
28.07.2003, 11:02:24
Modernitatorzy (czy jak się tam zwą) są dobrzy tylko scanner nie potrzebnie się dobiera do tego forum !!
scanner
28.07.2003, 11:12:11
rdpan: jestem przeciwwagą dla takich ludzi jak Ty.
rdpan
28.07.2003, 11:25:28
Cytat
rdpan: jestem przeciwwagą dla takich ludzi jak Ty.
No przeczytaliście
itsme
28.07.2003, 16:21:42
zaczyna mnie to irytowac z zalozenia jezeli ktos jest moderatorem to swiadczy o tym ze ma pewna wiedze i stanowi czolowke zespolu php.pl
nic tego nie zmieni zas Twe zlosliwosci moga sie zakonczyc zle tylko i wylacznie dla Ciebie.
Szacunek, szacunek, szacunek i opanowanie.
Zalecam, polecam, wymagam ....
ps. jezeli czujesz sie skrzywdzony przez moderatora napisz do admina na PW => dragossani. Twoja skarga zostanie rozpatrzona.
Pozdrawiam
moderatorzy sa by utrzymywali pozadek... a jak tobie sie koles nie podoba to wypier***** :!: A pozatym postaw sie w ich roli

jak czesto mają czytac takie posty... ciekawe jak ty bys zareagowal, a tak pozatym wydaje mi sie ze ty sie zalogowales na to forum zeby se jaja robic.... a pozatym z twoich postow wynika ze jestes jakis niedorozwuj
dobra skonczylem juz swoja opinie na ten temat :wink:
Omega
30.07.2003, 23:52:55
Z tym znakiem zapytania coś mi się kojażą już jakieś kłopoty... Coś mi tu trąca member_of_meidey... czy jak to się pisze... Nie wiem czemu mi sie tak kojaży... :?
wogole co to jest za temat ? nudzi sie chyba co poniektorym i niewiedza juz jaki temat wymyslic w ktorym mieli by mozliwosc prowadzenia dyskucji...
zalecam zamkac w pizdziec ( sorx za wyrazenie ale jakos po 16 godz. pracy...

) ten temat - co to za dyskusja - moderatorzy sa uperdliwi ? zalezy jaki Ty masz stosunek do tego forum ... jesli robisz bokami i uwazasz ze regulamin to tylko kolejna ulotka ktora sie wyzuca do kosza ... to jest mi przykro ze takie osoby sa na tym forum i zalecam im nie forum.php.pl -> tylko czat np. na wp.pl
co do moderatorow - to ja nie mam zadnych zastrzezen - bardzo dobra praca panowie :!: tak trzymac.
Therronis
31.07.2003, 00:16:27
w pelni rozumiem co to jest samowolka na forum (jako admin jednego z forow mialem takie cos raz) i wiem jak to moze wnerwiac ludzi. prawda taka jest ze porzadek musi byc i kazdy powinien go przestrzegac - inaczej mozemy liczyc na pelen chaos. w 100% popieram podjete srodki tyczace sie pewnej osoby za jej zachowanie. ot moje zdanie.
spenalzo
31.07.2003, 00:46:06
chcecie zobaczyć samowolkę? - zapraszam
tutaj - największe gówno jakie w życiu widziałem.
Cytat
Z tym znakiem zapytania coś mi się kojażą już jakieś kłopoty... Coś mi tu trąca member_of_meidey... czy jak to się pisze... Nie wiem czemu mi sie tak kojaży...
Dobrze się kojarzy, bo Seth kiedyś wykrył że ? i members_of_costam to jedna i ta sama osoba, i ten drugi dostał (lub miał dostać) bana - o ile mnie pamieć nie zawodzi.
dragossani
31.07.2003, 01:49:46
Pan ? jest pod szczególnym nadzorem. Może nastąpi u niego drastyczna poprawa i nie będę zmuszony go banować. Było by miło.
Topic "odklejam" - będzie miał możliwość odejść w pokoju.
dobrze Ci sie kojaży , ale ja sie już poprawiłęm . Jestem grzeczny chłopak do czasu kiedy mnie ktoś [ wku - zirytuje ]
p.s. robie mnie błeów ortograficznych?
jestem w kręgu zainteresowania cieszy mnie to

lubie być widoczny hehe
centrum - nie centrum - nie podoba mi się to, że starasz sie wyczyścić swoją opienię zmieniając ksywkę. (o ile to można nazwać ksywką) stąd proponuję - popieram propozycję by zbanować ?, a pozostawić pierwotną wersję ksywy tego pana.
itsme
3.08.2003, 18:56:07
jestem za Deyv-em
czyli banujecie mi ksywe " ? " a przywracacie mi xewe members of mayday .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.